Maçı izleyemedim skoru yeni gördüm hani tamam bütçe farkı var yenilmeyi anlarım da skor farkı çok salık oynamışız belli ki.Yakışmadı bu maç kızlara sezon boyu mücadelerinden dolayı takdir ediyoruz bu maç salmışlar gibi.
Aslına bakarsanız, ne kendimizi abarttık ne de Eczacı'yı küçülttük (yada küçümsedik). Nedenine gelince, final 4 oynayan hiçbir takım boş değil ve bunu hem normal lig sezonunda gösterdik. Devamında da 1-4 maçlarında iyice kanıtladık. Kupa'da Vakıf'a 3-2 yenilip elenirken de yine ayakta alkışlandık. Yani amiyane tabirle mal meydanda.Kendimizi mi çok abarttık yoksa Eczaci'yi mı çok küçülttük anlamadım?
Bu konuda hem katıldığım hem de katılmadığım noktalar var. 1-4 eşleşmesi maçını oynadığımız takım, hemen hemen aynı enerji ile oynayıp, hemen hemen aynı süre dinlendikten sonra aynı kadro ile Vakıf karşısına çıktı. Evet onlar da hırpalanmış olabilir (hatta oldu dersem yalan olmaz). Maç içerisindeki belli bölümlerde de gözlemlendi. Vakıf'ın dinlenme ve hazırlanma için daha uzun zamanları olması yanısıra, Ecza'yı çok rahat geçtiler ve bugünkü sonuç Vakıf için normal karşılanabilir. Tüm bunlara rağmen, karşısındaki rakip 3-1 kaybetmesine rağmen, bir mücadele izledik. Biz ise bugün havlu atmış boksör gibiydik. Bunun sadece yıpranmışlıkla açıklanabilmesi bence olası değil.Fenerbahçe serisi çok yıprattı bence yüzde yüzümüzü vererek elendik.Eczacı serisinin ilk maçında bu yıpranmışlıktan ötürü silik kaldık bu durumu anlamakla beraber bu takımlara karşı seri almak istiyorsak sürekli yüzde yüzümüzle oynamalıyız başka şansımız yok kalan maçtan beklentim:Kazanamazsak bile sonuna kadar mücadele eden bir takım görmek.