2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Adamlar resmen billur geçiyor 😄
2 Portekizli hakemin maçına Portekizli hakem.
Simülasyonda mıyız abi biz, neler görüyoruz?

FB hocası portekizli, Bodrum hocası Mourinho'nun eski yardımcısı portekizli, Bodrumun başkanı A.K'nın ortağı, Bodrumun 2 as kalecisi sakat ve cezalı. Tiksiniyorum artık.
Ülke futbolunun içine ettiler. fenerbahçe milli güvenlik sorunu olmuştur bu böyle biline.merhum Özkan Sümer hoca bu camia için ta o yıllarda hukuksuzluğu hukuk edinmiş bir camia demiş, resmen kitabın orta yerinden konuşmuş. o dönemde merhum hoca bunların ne mal oldugunu iyi analiz etmiş.erkek basketbolda Ülker ile birleşip ayrıldılar Ülker'in 4 şampiyonluğunu hanelerine yazdırdılar. bu yetmemiş gibi yıllardır 1959 öncesi şampiyonluk yalanları ile ortalığı karıştıracak kadar küçüldükçe küçüldüler.biz onlara hep iyi niyetli yaklaşıp ezeli dost camia derken onlar alttan alttan kuyumuzu kazıp bize üstüne üstlük dürüstlük dersi vermeye başladılar. bizde futbol dışındaki amatör branşların hiç birine yatırım yapmayıp ekmeklerine yağ sürdük ve zatı muhteremler kalkmış bu gün dünyanın en büyük spor kulübü muhabbetini ediyorlar.vesselam diyeceğim şu bu camia ile mücadele ettiğimiz öyle zamanları hatırlıyorum ki içimin yağları eriyordu.ergun Gürsoy,Alp Yalman, yurdaşen karahasan beyleri anımsarım.bu malûm camiaya ağzının payını öyle verirlerdi ki o kadar olur .şimdi ise meydanı boş buldular.bize ahlak dersi veriyorlar.niyemi onlara ağzının payını verecek yönetim yok ve onun yanısıra onlara haddini bildirip her branşta başarılı olacak yatırımlar yapan bir yönetim hiçmi hiç yok.bu yönetim böyle devam ederse bunlar şımarır ve işi daha da vahim yerlere getirebilirler.son pişmanlık fayda etmez yönetim artık kendine gelip bu şikeci camianın hak ettiği dersi vermeli ve onlara hak ettikleri gibi yaklaşmalıdır.

Son düzenleme: