• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Rafa Silva'nın BJK ile sorunları olduğu söyleniyor. Mertens sonrası tam ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu. İleri hattı çekip çevirir, toparlar, pozisyonlara sokar, herkese gol attırır. Ahmed Kutucu gibileri 6M bayılacağınıza Rafa'yı kaçırmayın.

Eğer linç yemeyeceksem İcardi ile sözleşme uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar ki emekleri için teşekkür edip güzel bir tören ile Mayısta vedalaşmalıyız.

Eğer linç yemeyeceksem İcardi ile sözleşme uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar ki emekleri için teşekkür edip güzel bir tören ile Mayısta vedalaşmalıyız.
Bonservis ile satılırsa bir nebze ama bence direkt göndermek hatta olabilir diye düşünüyorum.

Osimhen için şimdiden transfer haberleri dolaşmaya başladı. Sene sonu satılabilir. Icardi de giderse ne olacak? Osimhen seneye kesin kalacaksa Icardi gidebilir. Gider de muhtemelen...

bu sezon bizim takım benim tahminim 3-4 maç kaybeder ve buna yakın da berabere kalır. Puan rekoru filan beklemiyorum. Fb,bjk,trabzonspor,başakşehir,samsun geçen seneye göre güçlendi. daha zorlu bir ligimiz var. kaleye takviye şart. lig kupasız bitebilir. fb çok güçlendi çünkü.
şuana kadar 2 beraberlik 1 mağlubiyet oldu. tahminime yakın bir performans. bu seneki şampiyonluk diğer yıllara göre daha zor olacak. bu seneki şampiyon büyük iş yapmış olacak. lig gayet iyi bence.

şubat sonu veya mart başı gibi avrupadan elenirsek("ki bu büyük başarı olur mart ı görmek ") hala ligde zirvede ve kupada devam ediyorsak şampiyonluktan söz edebiliriz yoksa ben bu sene ne lig nede kupada şampiyonluk bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eyvah eyvah..
Umarım ciddi değildir.

Takım 3 kulvarda mücadele ediyor, bir çok önemli oyuncunun milli takımlarında oynadığı düşünülürse oyuncular açısından 4 kulvarda mücadeleden söz edebiliriz.

Şartlar böyleyken 14 yabancı hakkını kullanmamak inanılır cinsten bir karar değildi. Kaldı ki İcardi'nin de sezona iyi başlamayacağı zaten Ağustos'tan belliydi.

Takım içi dengeleri gözetmek açısından majör isim almamayı anlıyorum ama en azından yedek beklese sorun çıkarmayacak, zamanını bekleyecek 1-2 genç alınmalıydı şu takıma.

Gilloise ve FB maçları sezonun kırılma maçları, gidişata bakılırsa toplam 12-13 oyuncuyla gidiyoruz şu 2'i maça.

Cidden aklım almıyor.

Yani 3 yabancı ihtiyacın varken transfer yapmadın ve Zaniolo, Jelert gibi oyuncuları bedavaya gönderdin. Jakobs'u sol stoper olarak kullanır, Köhn'ü sol beke atardın, o bile işe yarardı.
Ama biz 3 yabancı eksik kadro ile lige başlıyoruz.

Müthiş bir popülizm ve plansızlık olduğunu gösteriyor. Her sene aynı şey. Aklım hafsalam almıyor.
Aynı yere geldik.
Şu yapılmayan 3 yabancı transfer eksikliği her geçen gün önümüze çıkıyor.

Orta sahada alternatif olacak Berkan ve Kaan en az 1 ay yok. Şu zorlu virajda Torreira ve Lemina'nın sakatlanmaması için dua edeceğiz.

Osimhen muhtemelen en az 2 hafta yok. Yedeği formsuz İcardi. Geçen sene ki gibi 3.yedeğimiz de yok.

Yunus yok, Barış formsuz, Sane tam istediğimiz etkiyi yapamadı. Zaniolo'yu niye gönderdik?

Malesef dar rotasyonun eksikliğini her sene yaşıyoruz. Ama bir türlü ibret alıp rotasyon oluşturacak kadro kurmuyoruz.

Son olarak bu takıma net bir futbol aklı gerekiyor. En büyük eksikliğimiz şu anda bu.

Alternatifler var da, modern futbolun biraz uzağında kalıyorlar. Günümüzde atlet oyuncuların yoksa oyuna 1-0 geride başlıyorsun. 6 milyon verdiğin Ahmed Kutucu neden hiç hesapta olmuyor mesela ? Çöpe giden para, yazık günah.

Geri