• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

neden bilmiyorum bu maçı 4-0 kaybederiz gibi geliyor :(

İlk golü yesekte sakin ve kontrollü olmalıyız, basit hatalar ve panik yapmadığımız sürece turu alacağımıza inanıyorum. 2-1 gibi bir skor bekliyorum ondan sonra yolumuza bakarız.

Son düzenleme:
İlk golü yesekte sakin ve kontrollü olmalıyız, basit hatalar ve panik yapmadığımız sürece turu alacağımıza inanıyorum. 2-1 gibi bir skor bekliyorum ondan sonra yolumuza bakarız.
İlk golu yemek ònemli değil erken gol yememek önemli erken yersek panik yaşarız.

Son düzenleme:
Davinson Sanchez - Abdülkerim Bardakci - Lemina - Torreira

Bu oyunculari upgrade etmemiz sart bu seviyeler icin cok yetersiz ve yaslandilar artik

Bu oyunculari upgrade etmemiz sart bu seviyeler icin cok yetersiz ve yaslandilar artik
Aynısını yazmak için foruma girdim ki sen yazmışsın. Savunma ve orta saha göbeği güncellemek lazım.
İkinci yarıda Lang-Sane ve Singo-Sallai değişikliği ile girmek lazım.

İkinci yarı Sallai yerine Singo girmeli. Zaten kartı da var ve adamlar birini attırmak için de oynuyorlar. Torreira da çıkmalı diyeceğim de alternatifi yok.

Yahu bu ne arkadaş ya ! İlk yarıda da Barış'ın ayağına bastılar kart vermedi. Şimdi çocuğun futbol hayatını bitirecekti neyse ki bir şey olmadı.

Artırıyorum : Ne yaptığı belirsiz, arada görünüp kaybolan, hücum yönü 0'ın altında , oyun aklı da düşük olan hayalet Jakobs'u gönderip yerine daha garanti bir sol bek de almak lazım.

1 gram oyun aklı olan varsa adam değilim. Adamlar boşluk veriyor, yüzümüzü ileri dönmek yerine geriye pas yapıyoruz. 1 tane rahatça atsak zaten maç bitecek. 10 kişi takımdan gol yediler.

Allah seni bildigi gibi yapsın basiretsiz herif.Tez zamanda siktir olup gidersin su takımdan umarım td bozuntusu seni.

Reziller ordusu ! 10 kişi takıma korkarak oynayan, 10 kişi takımdan 2 gol yiyen yeteneksizler ordusu ! Sizin ne haddinize skora yatmak.

3-0 geriye düştük 10 kişi takım karşısında.Üstüne bir direkten dönen birde Thuram'ın hediye ettiği pozisyonları var.Oyuncuların bu kadar ne yaptığını bilmez oynaması,bu kadar basit top kaybetmesi,boşlukları bulduğunda değerlendirememesi,bu kadar korkak oynaması kabul edilemez.

az biraz haysiyetin varsa mac sonunda istifa edersin basiretsiz herif

10 kişi takım karşısında düştüğümüz şu aciz durum elenmekten beter. Heves falan bırakmadınız insanda. Yazıklar olsun!

su takimda bir tane oyun görüsü olan topcu olsa su gecislerden iki gol atardik. hepsi kafasiz

Kafamızı kullanırsak uzatmalarda turlarız. 10 kişi direniyorlar ama iyice yoruldular. Rakip dikine içeri girip 18 hizasında da pas üçgeni kurmaya çalışırken 10 kişi kalmış rakibe karşı doldur boşalt göz kanattı, orası ayrı...

Tek yapmamız gereken karşıdaki rakibin 10 kişi olduğunu, avantajın bizde olduğunu hatırlamak. Biraz da özgüven.

Kafalar ligdeki Alanya maçında galiba. Konsantre olamamış gibi beyefendiler. Frankfurt maçından bu yana onca zaman hiçbir şeyin değişmediğini görmek acı verici.

Ne varsa sende var be OSIMHEN!

Golllll! Osimhen klasıyla play off'u da hallettik.

Nihayet ya hakkını verin artık, O kadar kötü duruma getirdi ki takım bizi gole sevincimiz ancak bu kadar oldu Osimhen gibi. Tribünlerin gazını aldık biraz umarım sonunu iyi getiririz.
En az 1 gol daha atıp maçı en kötü böyle bitirirsek bir nebze teselli olur azda olsa içimiz soğur.

Son düzenleme:
Geri