• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Korkutu bi an elde tutulması çok değerli hamle ama yanına mutlaka sağlam bir isimde çekilmeli.Ryk alamadık daha zaten Haak biraz hayalde artık.Genç oyuncu avına çıkmamız lazım Stysiak var elde onla da çok olacağını sanmıyorum zaten bencr Çin kulüpleri onu kapacak Stysiak için 800-900 bandına çıkmaya gerekte yok genç oyuncu çıkarıp Alexia-yanına genç bir yabancı bulup iki genç potansiyeli işlemek daha mantıklı şu senaryo da kalan isimlerle.Keşke en azından Ryk izleyebilseydik seneye ama yapacak bişey yok keşke demek yerine eldeki isimlerle en iyi ne yapılabilir ona bakmak lazım.

Son düzenleme:
Vakıfbank, hücum hattının temel taşlarını belirledi ve 3 önemli oyuncusunun 2026-2027 sezonunda da Vakıfbank forması giymeye devam edeceğini resmen doğruladı

📌 Tijana Boskovic, Türk kaynaklara göre yıllık 2.500.000 € civarında bir rakamla sözleşmesini uzattı. Bu rakam, dünya voleybolunda şu anki mutlak rekor

📌 Boskovic ile birlikte kulüp Marina Markova ve Helena Cazaute'yi de kadrosunda tuttu

📌 Bu üç yıldızın yanı sıra, kadro Chiaka Ogbogu'nun dönüşü ve Zehra Güneş'in sözleşmesinin yenilenmesiyle tamamlandı. Güneş'in tahmini maaşı 1.250.000 €

🗞️ ivolleymagazine

Voleybolda deli paralar dönmeye başladı.2 yıl önce Boskovic o zamanın kuruyla 2.5 milyon eczacıdan maaş alıyordu Vargas primlerle 2 civarı alıyordu deniyordu bu ikili ile başladı maaş furyası her geçen gün katlanarak artıyo.

Lig 13. sü Kuzeyboru'yu 3-2 zar zor yendi eczacı son seti de 13-11 Kuzeyboru öndeyken dönüp aldılar.Eczacı bu sene kaç tane alt sıra takımını son sette zar zor yendi hatırlamıyorum.Nasıl bizi yendiler anlamadım ama o 2-3 hafta cidden bizim takımda ekstra kötüydü.Kendi oyunumuzda kalırsak bu sene 3. sıra çok rahat gelecek.

Grobelna için şimdi de Yuan izleyemiyoruz dünyanın en iyi ortalarından biri olan yıldız bir ortamız var Grobelna oynayacak diye Bongaerts Alexia kesiliyordu şimdi Bongaerts soktu Alexia-Yuan kesiyor.Neyin zorlaması bu kadar sezonun başından beri anlamıyorum.

Grobelna için şimdi de Yuan izleyemiyoruz dünyanın en iyi ortalarından biri olan yıldız bir ortamız var Grobelna oynayacak diye Bongaerts Alexia kesiliyordu şimdi Bongaerts soktu Alexia-Yuan kesiyor.Neyin zorlaması bu kadar sezonun başından beri anlamıyorum.
Ne Grobelnaymış arakadaş.

Bu şube menejer çiftliğine dönmüş durumda. Yazık edecekler şu güzelim yatırıma.

Barbolini şuan biraz sorun menajerlik değil gibi olay.Barbolini geçmişine bakınca her zaman büyük projelerde yer almış büyük bir hoca.Ama şuan kulüpte ben çok iyiyim egosu ile bütün sistemi dağıtıp yanlış seçimlerle ilerliyor ama kimseyi takmadan kendi dediğinden ilerliyor.Barbolini biraz egosunu kırarsa çoğu şey düzelecek gibi.

Lubian ile anlaştı Eczacı istediğim senaryo oldu.

Elif
Antropova
Ebrar Yaprak
Retke Lubian
Simge

Olacak seneye başlayan kadroları yüksek ihtimal.Antropova pç bölgesine çok ciddi seviye atlacak müthiç bir transfer.Onun dışına bu sezon ki kadroları aynen kaldı Snead yerine Lubian başlayacak oda Snead ile aynı işi yapar farkı olmaz aynı seviye isimler hemen hemen.Pç de baya seviye atladılar onun dışı sıkıntıları aynı kaldı.Yaprak Ebrar Simge manşet defans hattı baga sıkıntılı.

Seneye de ilk 3 de kalıp CL de kalıcı olmak için yavaştan transfer yapmamız lazım artık hiç haber çıkmıyo.Bu sene bu oyunla devam edersek ilk 3 zora girebilir ama Barbolini biraz yavaştan hızlı oyuna izin vermeye başladı saçma bir iki kararından da vazgeçerse bu sene ilk 3 gelecek gibi zaten ama Barbolini herşeyi yapabilir kesinde diyemiyorum ilk devre felaket kötü yöneti.Seneye Eczacı tamamen aynı kaldı Stysiak yerine Antropova getirip orda kalite yükseltiler onun dışında kadro da en ufak fark yok.Alabilecekleri bir komple smaçörde kalmadı piyasa da bu yüzden iki yabancı orta kararı alındı yüksek ihtimal yabancı hakkı var diye.Doğru çok az bir iki kaliteli ekleme ile seneye de 3. olabiliriz CL de 2 sene gidersek o zaman piyasa da cazip kulüp haline geliriz.Eczacı bu sene kötü bizde kalite yükseltik o saye de 3. sıra bize yaklaştı.Seneye de Eczacı çok para harcadı ama yanlış harcadı seneye yine bize geliyor 3. sıra gibi ama doğru değerlendirmek lazım.Pç de Akimova Cugno falan gidip bir genç bulup getirirsek pç den biraz katkı alsak seneye de iyi işler yaparız.Ama Grobelna Stysiak falan ile takım daha da düşüyo Ale oynasın onlar yerine daha iyi.Barbolini de biraz takımı bozdu biraz değil fazla bozdu umarım oda artık kalitesini gösterir.Barbolini inadını kırarsa bu sene ilk 3 geleceğine inanıyorum.Seneye de Eczacı Ebrar Yaprak Simge manşet defans hattını yeniden kurarak bize kapı açtı aslında bizde gidip biraz bari takımı sırtlama kabiliyeti olan bir genç pç bulmamız lazım Cugno Akimova gibi cazip isimler var.Lazareva katkısı verseler bile bize yeter.Ama bu dediğim senaryo kilit oyuncularımızın elde tutulacağını düşünerek diyorum ki kalacak gibiler.

Akimova eğer tamamen sakatlığı geçtiyse bizim için devrim olabilir bu arada.Milano da bu sene Egonu ile ikili değişiklikte rotasyona girip oynuyor sakatlık etkilerini atmaya başladı her geçen gün daha iyi oluyor eski seviyesine yaklaşıyor.Bu hafta o as başladı ve %55 verimlilik ile hücum etti.Oynadıkça daha da açılacak 23 yaşında Akimova daha 2 senedir sakattı 2 sene önce Boskovic varisi dünyanın sıradaki en büyük pç si olabilecek potansiyel deniyordu bir anda omzu sakatlandı 2 senedir omzuyla uğraşıyor Novara iyleşmemiş omuzla onu zorladığı içib bşr kere daha nüks edip baya uzadı süreci.Daha 1 ay önce sahalara döndü İtalya ligi ilk 7 haftası Plak almıştı geçici Milano en mantıklısını yaptılar Akimova omzu tam geçince Plak gönderildi kadroya o alındı.Sonra Akimova şuan oynatıp açmaya çalışıyor Lavarini ve Akimova her maç baya üstüne koyarak eski formuna yaklaşıyor.Eğer omzundaki sakatlık geçmişse tamamen ki bu sene Egonu ile rotasyonlu oyuyor Rus olduğu için yazın boşta omuzunu dinlendirebilecek bize gelene kadar.Eğer sakatlanmaz daha o omzu geçti denir ve alınırsa 2-3 ay düzenli oynasın elit pç katkısı vermeye başlar.Sağlıklı bir Akimova biraz oynatılıp form tutması sağlanırsa Haak performansı verecek potansiyele fazlasıyla sahip ve daha çok genç.400-500 bandı bir paraya çok rahat alırız bence.

Son düzenleme:
Kaptan İlkin, Eylül ve Alexia gelecek sezon da takımdalar. Şimdi haberi twitter'a düştü. Yasemin'in de kalırsa yerli kadroda güç kaybetmeden gelecek sezona başlarız. Artık herşey yabancı pasör çaprazı ve 2. yabancı smaçörde. Onlar da üst kalite olduktan sonra rahatlıkla şampiyonluğa oynarız ve şampiyonlar liginde mücadele ederiz.

En azından eldeki isimler kalıyor İlkin Eylül Alexia Yasemin lig de istedikleri takımda oynayabilecek oyuncular.İlkin Eylül direkt her takımda as oynar rahatlıkla bu oyuncuları tutabilmek çok değerli.Umarım Akimova veya Cugno geldi haberini de görürüz.

Alexia artık as başlamaya başlasın yabancı kontenjanı açılacak hem de Ale 22 yaşına yeni girdi seneye de bizde oynasın daha da tecrübelensin.Artık kadromuz belli Ale girmeli artık oyuna.

Pasör çaprazı arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Rus pasör çaprazı Vita Akimova'yla ilgilendiği öğrenildi.

📌 Gelecek sezon takımı güçlendirmek isteyen Galatasaray, Vita Akimova'ya transfer teklifi yaptı.

📌 Galatasaray Daikin ayrıca Anna Lazareva'yla da ilgileniyor.

🗞️ Volleyball Universe

Akimova bu şubeyi şahlandırır sonunda doğru isimlerw gidilmeye başlandı.Haak için Antropova için o para çıkmıyorsa Akimova çok zekice hamle.Akimova 2-3 ay düzenli oynasın hayran bırakacak kendine eminim çok.Stysiak alacaz ezbere diye çok korkuyordum çok doğru isimler tebrikler yönetimi amaç CL de kalıcı olmak belli ki.

Akimova hamlesini düşünen kimse alnından öpülmeli umarım biter.Barbolini gram yönetemiyor belki takımı ama bu yıldızlarda onun sayesinde geliyor hak yemeylim networku çok geniş bu şubenin 2 yıldır ayaklanması ve seneye de bunun devam edecek gibi görünmesi beni çok mutlu ediyor 8 yaşından beri bu şubeyi takip eden biri olarak.En düzenli ilkez birşeyler vad eden acaba bizde mi kupa hedefliyoruz artık denilen dönemdeyiz.Taraftar ilgisinde çok artı her ne kadar sövsek saysak da Nevşe ve Cibaraya teşekkür edicem ben eğer elimizdeki kadroyu koruyup Akimova çekebilirlerse.Akimova sakatlanmasa şuan çok rahat İmoco Vakıf Eczacı hepsini peşinden koşturacak bir oyuncu olacaktı.

Pasör çaprazı arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Rus pasör çaprazı Vita Akimova'yla ilgilendiği öğrenildi.

📌 Gelecek sezon takımı güçlendirmek isteyen Galatasaray, Vita Akimova'ya transfer teklifi yaptı.

📌 Galatasaray Daikin ayrıca Anna Lazareva'yla da ilgileniyor.

🗞️ Volleyball Universe

Akimova bu şubeyi şahlandırır sonunda doğru isimlerw gidilmeye başlandı.Haak için Antropova için o para çıkmıyorsa Akimova çok zekice hamle.Akimova 2-3 ay düzenli oynasın hayran bırakacak kendine eminim çok.Stysiak alacaz ezbere diye çok korkuyordum çok doğru isimler tebrikler yönetimi amaç CL de kalıcı olmak belli ki.
Akimova sakat değil mi nesi süper haber. 2 yıl sahaya çıkamadı kız sakatlığından.

Akimova sakat değil mi nesi süper haber. 2 yıl sahaya çıkamadı kız sakatlığından.
Daha önce bunu çok konuştuk her ismi geçtiğinde kronik riski var mı güzel test yapılmalı dedik zaten eğer tam iyleşme yoksa gelmesin.Ama Vargas da aynı yerden sakat ve kendine iyi bakıyor nüksetmiyor.Akimova Novara da omuz sakatlığı yaşadı 4-5 ay oturdu tam iyileşmeden sahaya attılar yine sakatlandı.Milanı da biraz süre tanıdı alıp ilk haftalar oynatmadı.Şuan sakatlık etkisini atlaymaya başladı.Omzuna çok binme de olmuyor Egonu ile dönüşümlü oynuyorlar Rus olduğu için yazın oynamayacak omzu iyice güçlenmiş olacak şuan sakatlığı yok geçti diyor Milano.Kronik oyuncu ise zaten sağlık testlerinde anlarlar.Novara sakat sakat oynatmaya çalıştığı için süreç uzadı.2 sene önce sakatlık öncesi Akimovanın 20 yaşında şov yaptığını herkes biliyor o dönem Vakıf çok peşinden koşmuştu alabilmek için eğer sağlık testlerini geçerse Akimova süper hamle.Ki dediğim gibi bu sene Egonu ile dönüşümlü hazırlıyor onu Lavarini yazın boş daha da güçlenecek omzu.Vargas da gençken küba da 1.5 yıl civarı voleybol oynayamadı Fenerbahçe dönemi aynı yer tekrarlandı 3-4 ay oynayamadı o da Akimova ile aynı yerden sakat.Ama kendine iyi baktıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum Novara zorlamasaydı 2 yıla çıkmazdı o sakatlık 1 yılda geçerdi yüksek ihtimal zaten.Kudies de Minas da 2 sene oynamadı sakatlanıp geçen yıl rüzgar gibi döndü şuan bütün dünya peşinde daha genç oyuncu sağlık testlerinde o raporu kulüp bizden daha detaylı araştırır zaten.

Haak geliyorum dese bende tabi o gelsin Akimova belki eski performansını yakalamaz hazır oyuncu var der eleştiririm.Ama şuan elde kalan pç ler dünya da Akimova Groblena Stysiak Rosamari Cugno Gaila falan gelecek sezon gelebilecek en iyi ihtimaler.Akimova ya da Cugno olmasa seneye Stysiak izler saç baş yollarız.En azından Akimova sağlıklı halinde çıkıp 30-40 sayı alıp bu takımı sırtlayacağı çok maç çıkarabileceğini biliyoruz.Eldeki ihtimaler arasında en iyisi bunu beğenmesek seneye Grobelna neden Alexia yerine oynuyo yabancı kontenjanı yiyo diye tartışırız yine.

Geri