• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Geçen seneki hatanın aynısı yapılıyor. Geçen senede Ocakta alacağız deyip almamışlardı. Bir şube hiç mi hatalarından ders almaz?

Umarım yerli diye Teira ile anlaşmayız. Cidden savunmada büyük karadelik. Hiç bize göre değil.

Son olarak Ekrem hoca Milli Takımda da inanılmaz kötü coaching yaptı. Hiç ümit vermiyor yeni sezon için. O böyle devam ederse işimiz çok zor.
Aynı fikirdeyim Ekrem Hoca'yı çok severim sayarım ama çağın gerisinde mi kaldı ya da artık yaptığı işi mi sallamıyor bilemiyorum eski Ekrem Hoca olsa geçen yılki hüsranı yaşamazdık Eurobasket Woman 'da da grupta Fransa'yı geçerdik yarı fınal oynardık.

Bu şubede belki de 1 tane iyi bir Amerikalı oyuncuya 1 veya 2 kupa alabilme ihtimalimiz oluşmuşken neden bu transfer yapılmıyor ve sezon ortası bekleniyor? Yönetimin bir bildiği mi var yoksa yine bilmediği mi? İşte bu soruya verilebilecek cevap belki de bu sezon şubenin kaderini belirleyecek. Diğer transferlerle bir nebze de olsa ders alan yönetimin Amerikalı transferi için ders almış olmasını ve 1 sene daha kaybetmemeyi umalım.

Bu şubede belki de 1 tane iyi bir Amerikalı oyuncuya 1 veya 2 kupa alabilme ihtimalimiz oluşmuşken neden bu transfer yapılmıyor ve sezon ortası bekleniyor? Yönetimin bir bildiği mi var yoksa yine bilmediği mi? İşte bu soruya verilebilecek cevap belki de bu sezon şubenin kaderini belirleyecek. Diğer transferlerle bir nebze de olsa ders alan yönetimin Amerikalı transferi için ders almış olmasını ve 1 sene daha kaybetmemeyi umalım.

Bildikleri ne var ki bugüne kadar

Bildikleri ne var ki bugüne kadar

Işıl Alben ve Ekrem Memnun isimleri olmasa bu şubeyi de erkek basketboldaki kadar eleştirebilirdim. En azından takımın halini görüp ona göre hamle yapacaklardır, kenarda da Amerikalı oyuncu için yeterli miktarda bütçe ayrılmıştır diye düşünerek bir nebze de olsun umutlu olmayı tercih ediyorum.

Ekrem Hoca Erkek Takımının Başına geçtiğinden beri Vitesi boşalmış kamyon gibi aşşağıya doğru iniyor.
Ekrem Hoca Basketbolu Bırakmasada Basketbol Ekrem Hocayı bırakmış gibi

Ve Euroleague Womenda takımlar kesinleşti, Galatasarayımız turnuvaya ön elemeden katlıyor. OLası rakiplerimiz, Tango Bourges Basket (Fransa), Casademont Zaragoza (İspanya), Umana Reyer (İtalya), DVTK HUNTHERM (Macaristan), Zabiny Brno (Çekya), AZS UMCS Lublin (Polonya), ACS Sepsi SIC (Romanya), Kibirkstis (Litvanya) ile Kızılyıldız (Sırbistan) olacak. Buraların geldiklileri Bourges,Umana ve Zaragoza dışında dişli rakip yok umarım iyi kura çeker hakettiğilmiz lige kalırız.
Eleme maçları 17-24 Eylülde klasik home/away usulü oynanacak.
Bu arada içinde Fb ve Çbk'nında bulunduğu 11 takım direk grup aşamasından katılıyor elemeden gelecek 5 takımla 16 takımlı 4erli gruplar halinde oynanacak turnuva.

Son düzenleme:
Euroleague ön elemesine katılmak çok iyi oldu. Gruplara kalmamız lazım başka bir sonuç düşünemiyorum.

Fener Aja Wilson ile anlaşmış deniliyor. Doğru ise Emma ve Malonga ile birlikte Wnba seviyesinin bile üstü bir pota altı rotasyonu kurmuş olurlar. Ekrem hoca da artık işi bitmiş oyuncular yerine biraz wncaa ve wnba takip etseydi de en azından yıldız adayı alabilseydik

artik genc hocalara sans verilmesini gerektigini düsünüyorum. dönüp dolasip ayni isimler geliyor.

A'ja Wilson bildiğim kadarıyla Unrivaled oynamıyor ama fbye transfer olduğuna yönelik bir haber duymadım ben.
Eğer doğruysa büyük iş yapmışlar.

A'ja Wilson işini bende duymadım. Çok zor bence olmasi

Geri