Renkdaş,Keşke ligde ve Avrupa'dada böyle olsalarhAZIRLIK maçı da olsa hala yenilmedik daha bir de fb ye karşı kazandık
Renkdaş,Keşke ligde ve Avrupa'dada böyle olsalarhAZIRLIK maçı da olsa hala yenilmedik daha bir de fb ye karşı kazandık
Hazırlık maçı normaldir deyip geçelimHazırlık Maçı | Maç Sonucu
𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁𝗮𝘀𝗮𝗿𝗮𝘆 𝗠𝗖𝗧 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗰 66-77
Žalgiris Kaunas
Skor dağılımımız;
James Palmer 15 Sayı
Errick McCollum 12 Sayı
Fabian White 10 Sayı
John Meeks 7 Sayı
Muhsin Yaşar 7 Sayı
Will Cummings 5 Sayı
Jerome Robinson 4 Sayı
Tibet Görener 2 Sayı
Can Korkmaz 2 Sayı
Cihat Dalgalı 2 Sayı
Loserlikte üstüne koyup ilerliyoruzBir takımın Koçu Don Nelson değilse, takım Nowitzki, Steve Nash, Stephen Curry gibi oyunculardan kurulu değilse, amacınız da sadece NBA de showtime basketbolu oynamak değilse bu şekilde savunma yapmadan oynamak hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil. Lig başladığında yine ligden düşme mücadelesi veren takımlardan 90 sayı yiyip yenilmeye namzet bir takım.
Renkdaş,Yok ben almayayımmental sağlığına değer vermeyen üyelerimize, şu an canlı yayınlanan zalgiris hazırlık maçımızı izlemesini tavsiye ediyorum.
Kabul edelim. en kötü olduğumuz amatör branşlardan, hatta en kötüsü erkek basketbol maalesef.Uzun uzun yazdım ve sildim,hiçbir şey yazmaya gerek bile yok.Top oyuna sokulurken adam paylaşımını bile yapamayan akıl fukarası takım.
Maodo Lo yok,Francisco yok,Tubelis yok,Birutis yok.Goss desen maksimum 10 dk civarı oynuyor.Tofaş’ın canı istedikçe içinden geçtiği takıma karşı oynadık,Euroleague takımına karşı değil.Son bölümde basit hatalar yapmasa Tofaş 10 sayı ve üstü farkla kazanacaktı Zalgiris’e karşı.
Tempoyu düşüren ve savunmada geçilmeyen takıma karşı üretkenliğin tamamen durdu.Rezalet bir savunman var.Zalgiris’in kolay turnike kaçırdığı en az 5-6 pozisyon var ki bir tanesi açık alanda.Üst üste kazandığımız hazırlık maçlarının ne kadar yanıltıcı olduğu bugün sıradan bir takıma karşı ortaya çıkmış oldu.