• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Futbolun yanlışlarını yaparsan kazanacağın maçta kaybedip şanssızlık diyemezsin.Bugün futbol ulemalarının çoğu ''Samsun çok şanssız iyi oynadı ama 5 dk'da yenildi'' diyecek.

Sen sırf sarısı var diye ezbere değişiklik yapıp Borevković'i oyuna atıyorsun.Adam ilk faulünde sarı görüyor,kazmanın teki.İlk goldede golü yediriyor.

Yetmiyor kupada gördüğün halde Elayis denen dümdüz Tff 1.ligde oynayamayacak adamı Borevković'in önüne atıyorsun sağ kanat komple bitiyor.Kupada bu adam yedek Antalya karşısında yokları oynadı,taraftar bu adamı resmen bize çakmışlar diyor.

Aynen şanssızlıktan kaybettin,yersen.Şu bitik takımı rahatça yenecekken kaybediyorsun.

Son düzenleme:
İddia ediyorum, iyice araştırılırsın; bunların lig tarihi boyunca şaibesiz tek şampiyonluğu bile olmayabilir. Böyle rezil bir camia görülmemiştir. Umarım onlarca, yüzlerce sene daha şampiyonluk göremezler. Hak ettiklerini yaşıyorlar. Keşke adalet hayatın her alanında böyle işlese.

İddia ediyorum, iyice araştırılırsın; bunların lig tarihi boyunca şaibesiz tek şampiyonluğu bile olmayabilir. Böyle rezil bir camia görülmemiştir. Umarım onlarca, yüzlerce sene daha şampiyonluk göremezler. Hak ettiklerini yaşıyorlar. Keşke adalet hayatın her alanında böyle işlese.
Hakkımızı savunan bir yönetimin olmayışı tff ve mhk nın bu şekilde rahat davranmalarına neden oluyor. Bugün galibiyet aldılar seviniyorlar ama Allah onlara yine kahredici bir son hazırlıyor.

Goebbels’in meşhur bir sözü vardır: “Yeterince büyük bir yalan söylerseniz ve onu sürekli tekrar ederseniz, insanlar sonunda buna inanır.”

Fenerbahçe’nin yıllardır yaptığı tam olarak bu aynı yalanı sürekli tekrar ederek bir algı yaratmaya çalışmak. Bu camiadan tiksiniyorum.

Goebbels’in meşhur bir sözü vardır: “Yeterince büyük bir yalan söylerseniz ve onu sürekli tekrar ederseniz, insanlar sonunda buna inanır.”

Fenerbahçe’nin yıllardır yaptığı tam olarak bu aynı yalanı sürekli tekrar ederek bir algı yaratmaya çalışmak. Bu camiadan tiksiniyorum.
Bend bu algıya yenik düşen ses çıkarmayan Galatasaraylılardan tiksiniyorum.

Geri