Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başta atanıp Tokat'a giden ablam olmak üzere Esra, Onur ve diğer bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Atanamayan öğretmenleri de bir an önce o görevde görmek dileğiyle.
Geçen sene bu zamanlar askerde olduğum için, görmemişim adıma yazılan yazılardaki temennileri. Bir yıl öncesi için, hepinize teşekkür ediyorum. Bu sene için de teşekkür ediyorum tabii.
Geçen sene bu zamanlar, bu saatte "bedelsiz" bir şekilde, nizamiyede gece sorumlusu olarak yerine getiriyordum bana verilen görevi. Şu an ise, evimde bekleyerek geçiriyorum bana verilen görevi.
Hissettiğim çok şey var tabii. Yazmakla bitmez.
Başta, bu özel güne sebebiyet veren Mustafa Kemal olmak üzere; benim gibi öğretmen olan annemin, babamın ve bugüne kadar bende emeği olan bütün öğretmenlerimin gününü kutlar, hepinize teşekkür ederim.
Esra Öğretmen'ime de ayrı bir parantez açmak ister, değerli öğretmenimin gününü en içten dileklerimle kutlarım.