• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#25 Milan Macvan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oğuz Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Hala nasıl bu transferi yaptık anlamış değilim.Piyasası bu kadar yüksekken,Euroleague'de çok rahat takım bulacakken neler yaptıkta takıma kazandırdık hala şaşkınlık içerisindeyim.Bir o kadar da mutluyum tabi :-)

Müthiş bir transfer gerçekten.4 numarada hiç bu kadar güçlü olduğumuzu hatırlamıyorum.Andersen,Savoviç ve Kerem Gönlüm'ü yiyecek,yiyecek :-))

Karadağ maçında Macvan 17 sayı 5 ribaund ve 2 asist ile oynadı.Maçın büyük bölümünü pivot olarak oynadı.

Attığı son üçlük , belkide maçı getirdi. Ama daha fazla denemesi gerekiyor. Umarım biran önce ritmini bulur.

Ben Macvan kadar sahayı iyi gören ve gördüğünü iyi uyguluyan avrupada bir uzun pek hatırlamıyorum.Topu ne zaman alsa dışardan boş üçlük atıyoruz.Onun bu saha görüşü onu çok ön plana çıkartıyor.Daha 22 yaşında olduğunu ve bir uzunun geç olgunlaştığınıda hatırlatayım .

Bu seneki has adamım. Gerçekten çok iyi bir oyuncu, izlemekten zevk alıyorum ve halada bu adamı nasıl aldık diye düşünüyorum. Çok hırslı ve takımla bütünleşmiş. Aklıyla oynaması çok güzel. Şutu iyi, pası iyi, savaşçı, serbest atışları iyi, ribaundları iyi. Kısaca muazzam bir oyuncu.

Sezon başında biraz soru işareti bırakmıştı ama bunların hepsi çöpe gitti. Muzzam bir oyuncu.

Saygılar.

Adamın dibi degil , Ham maddesi :)

Maçı gerçekten yaşıyor. Aliağa maçında her sayısından sonra seyirciye dönüp bütünleşmesi gerçekten güzel ki salonda ki 2000-2500 civarında ki seyirciyi çok iyi gaza getirdi. Full olan maçlarda düşünemiyorum bile.

Bu adamı 12.000 kişiyle fb maçında düşünemiyorum :)

Hem Sırp hem güzel çocuk,böyle devam ederse evlat gibi sevilecek.

Maç sonu soyunma odasına giderken "Milaaaaan" diye bağırdık iki üç kişi, dişini sıkıp bizi alkışlaması falan müthişti. Adam arıza, yakında üçlü çekmeye başlar :)

Aynen devam Macvan.

Milan'a Partizan seyircisini aratmayacağız, daha deli bir taraftarın takımına geldim diyecek :) .Hırsı mütiş nazar değmez inşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder...

muhteşem oynadı maçı getiren isim oldu

Taraftarla arası çok iyi olacak bu sene :-)
Ligte onu tutacak bir 4 numara göremiyorum,yok..
Allah nazarlardan ve sakatlıklardan saklasın inşallah...

şutu olan dört numara böyle oluyor zannedersem :)

2 sezondur hep dıyordum macvan gelse keske diye cok sükür geldi.Onunla 12 000 kisi ile fb macı farklı olucak :),Pravakotorde kalmadı fb`de he bizim macda üstüne oynıcagımız bir İlkan var onuda macvana bırakalım

Maşallah Maşallah Maşallah...

Donetsk maçının 2 yarısı hiç oynamadı. Kesinlikle bir proplemi. Hucümda eski efektifliği yok. Kendini toplasın bir zahmet. Bir tek Ersine kalmayalım.

Bence Ergin hoca Macvan'ı aldığı için çok pişmandır.

Geri