29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

29 ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hiç kimsenin korkusu olmasın. Bu Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak.

Nice mutlu 29 Ekimlere.
 
Belki konuşulacak, anlatılacak çok şey var. Ne zamanımız yeter anlatmaya, ne mürekkebimiz yeter yazmaya ne de sabrımız yeter klavye tuşlarına dokunmaya. İçinde bulunduğumuz durum, daha doğrusu vahim durum elbette bu bayramı kutlamamıza engel değil. Engel olmaya çalışanlar var elbet, iç ve dış düşmanlar. Aslında onlar da biliyorlar kan ile yazılmış, canlar ile temeli atılmış bu cumhuriyetin yıkılmayacağını. İçinde bulundukları durum belli verdikleri çaba boşadır. Türk Gençliği yaşadığı müddetçe cumhuriyet de yaşayacaktır. Bu böyle biline..

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan topraklarına kanını,canını,emeğini vermiş herkesi öncelikle rahmetle anıyor ve şükranlarımı sunuyorum. Emanet ettikleri değer için; cumhuriyet için teşekkürler.

Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.
 
Cumhuriyet Bayramı resmi kutlamalarını iptal ettiren zihniyetin düğünden düğüne koşturmasını görmek gerçekten acı verici.

Umarım bu ilk ve son olur. Kutlu olsun !
 
Söylesem tesiri yok , sussam gönlüm razı değil derler ya.Milletçe durumumuzu açıklayan bir söz sanırım.Ama herşeye rağmen Cumhuriyetimiz var.Onun kurucusu,bizim kurtarıcımız olan yüce bir lider var.Damarlarımızda dolaşan asil bir kana sahibiz.Bunlar da yeter bize.

Kutlu Olsun !!!
 
Cumhuriyet bayrami yaslisi gencine herkesin kutlu olsun..
 
Cumhuriyet'in aydınlığı karanlık seven canlıları rahatsız edebilir ama insanca yaşamak için cumhuriyet şarttır.Cumhuriyet'e en fazla kadınlarımızın sahip çıkması lazım,kadınları 2.sınıf olarak gören zihniyetlere atılan bir tokattır Cumhuriyet.

Cumhuriyet cesur insanlara aittir,kalıba girmeyen,özgür düşünceli insanlara aittir.

Kutlu olsun bayramımız.
 
Son yıllarda milli bayramlarımızı yok etmeye çalışan, halkı sindirmeye çalışan zihniyete inat biz cumhuriyet sevdalıları Ulus'tan Anıtkabir'e büyük bir çoşkuyla ATAMIZIN huzuruna çıkarak, bize hediye etmiş olduğu en kıymetli rejimin bayramını kabrinde tüm minnetlerimizi sunarak kutladık.

Buradan herkesin en büyük bayramını, CUMHURİYET BAYRAMINI, kutlarım.
 
Bir şeyler yazasım geliyor hep ama gelinen noktada kendimi de asli kusurlu gördüğüm için mesele burada yazmak değil ki diyorum.

Kutlamadaki engelleme çabaları utanç vericiydi ama karşı direniş gurur duyulası türdendi. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle daha bir gönülden sahip çıkmalıyız milli bayramlarımıza. Hem de öyle klavye başından değil; yeri geldiğinde meydanlarda, yeri geldiğinde en ateşli sohbetlerde, yeri geldiğinde..

Kutlu olsun..
 
Bugün, milletin vicdanını terennüm eden, Hakka inandığı için halka himmet ve hizmet edebilenlerin idare ettiği #Cumhuriyetimiz90Yasında..
 
Filistin İsrail Savaşı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı´nın 100. Yıl Resepsiyonunu iptal ettiği konuşuluyor. Muhtemelen nabız yoklanıyor..

Gönül ister ki Türkiye Cumhuriyeti´nin 100. yılını bir şölen havasında kutlayalım, değil üç beş gün haftalarca sürecek etkinliklerle hem genç nesilleri bilinçlendirelim hem de saltanattan cumhuriyete geçişin ne büyük bir devrim olduğunu iliklerimize kadar bir kez daha hissedelim.

Yalnız bu coşkuyu rejimle hesaplaşması olanlarla yaşamak zor, hatta imkansız.
 

Üst