#6 Joey Dorsey

Muthis bir transfer... Yok boyle bir sey. Sonunda eurocup'in sampiyonluk adayinin bence favorisi olduk. Simdi yapilacak oyun kurucu ve Turk oyuncu transferinde.. Bobby Brown veya Justin Dentmon ( skor makinalari ) + Semih Erden.. Bekliyoruz.
 
ALLLAAAHHHHUU AQBARRR diye bağırasım var .. 650K ve Dorsey ve EL de olmadığımız bir sezon.. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gerçekten şu an bence yılın en iyi transferini yaptık. Güzel bi PG transferi ile Dorsey'den buralarda sık sık bahsederiz.
 
Dosta güven veren, düşmana korku salan bir transfer. Lasme ile birlikte pota altında korkunç bir ikili olurlar. Hücumda post oyunu var, ikili oyunu da var. Efes ve Fener'in harcadığı fahiş fiyatlardan sonra 650k insanlara ucuz geliyor ama normal bir fiyat bence. Oyun kurucu alacağız bir tane de. Oyun kurucumuz ile birlikte nasıl bir takım olduğumuz daha net ortaya çıkacak.
 
Hocaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm!

Büyüksün Koç! Süper hamle. Güveniyoruz, arkandayız..

Yıkalım potaları. Başarılar Joe Dorsey! Birlikte güzel günlere, kupalara.. #YenilmezArmada
 
Yahu Dorsey Avrupa'dan gitmeden Avrupa'nın en iyi fizikli uzunuydu.Bir de gitti orada sert Nba antrenmanı yedi(Nba'den gelen oyuncuların özellikle ilk yılında fizik olarakAvrupalı muadillerine ne kadar üstün olduğu hep görülmüştür).
Her şeyi geçtim Howard ile karşılıklı yaptığı antrenmanlarla Barcelona halinin bile oldukça üstüne çıktığını düşünmek yersiz olmaz.1 sene boyunca adam her gün Howard'ı savundu,ona karşı hücum etti vs

Parçalayacak Avrupayı çok bariz.Hayırlı olsun
 
Benim sezon basinda gelmesini en cok istedigim iki oyuncudan biriydi. shved biri dorsey biriydi ama ikisininde bize yar olmayacagini düsünüyordum nasil oldu hala saskinim :D
 
Basketbol şubesi futbol yönetiminden tamamen ayrıldı sanırım bu kadar mantıklı hamle olamazdı yoksa . heyecan uyandıran az paralara iyi kadro kurulabileceğini gösteren ergin hoca acilen Futbola da el atmalı
 
Hayırlı uğurlu olsun, çok güçlü bir oyuncu, ancak FT ortalamaları %29. Rakip oyuncular hack ederse felaket. Bence bu sene ligi götürecek güzel bir hamle.
 
Sıcağı sıcağına yazabilme imkanım olmamıştı ama başlığında yerimizi almış olalım; müthiş transfer, müthiş!

Lasme & Dorsey ile canavar gibi bir pota altına sahip olduk cidden. Çok değil, daha geçen sezon orada Maric, Vougioukas falan izliyorduk yani. Ayrıca bu transferin ardından çok çok büyük bir ihtimalle Semih Erden olasılığı da ortadan kalkmış oldu, benim için bir diğer sevindirici noktası da bu.

Her yönüyle harika bir transfer yani, emeği geçenleri tebrik ediyorum.
 
Dorsey ve Lasmenin ayni anda sahada oldugunu dusunmek buyuk bir heyecan veriyor simdiden. Bu sene 75 den fazla sayi yiyecegimiz mac sayisi 2 yi gecmez. Ortalama 65 67 diyorum ben.
 
Reyiz geldi..

CNrgrJ2W8AEfq8L.jpg


CNrgrJWWEAE88DW.jpg


CNrhQdyWsAA9lq9.jpg
 

Üst