80630' daki Fenerli futbolcular

Yasakları çöpçatan sitesiyle deliyorlar

Fenerbahçe yönetimi, futbolcularını gece hayatından uzak tutmak için yasaklar getirince, sporcular da çareyi sanal ortamda 'muhabbet' etmekte buldu. İnternette çapkınlık yapan Fenerliler, sevgili arayan gençlerin üyesi olduğu http://www.80630.com sitesinde sabahlara kadar arkadaşlarıyla görüşüyor.

Hem yönetici hem de paparazzi korkusu nedeniyle gece kulüplerinden, Bağdat Caddesi'ndeki lüks kafelerden ve tabii mankenlerden uzak duran genç ve yakışıklı Fenerbahçeli futbolcular umutlarını sanal ortama bağladı. Son zamanlarda sayıları gitgide artan çöpçatan siteleri, bu anlamda futbolcuların imdadına yetişti. Özellikle gelir düzeyi yüksek ailelerinin çocuklarının ve zengin sevgili arayan gençlerin üyesi olduğu http://www.80630.com adlı site, Fenerbahçeli futbolcuların en çok rağbet gösterdiği 'muhabbet' yeri.

ÖZEL FOTOĞRAFLARI BİLE VAR
Fenerbahçeli futbolculardan Tuncay, Selçuk, Kemal, Volkan ve Serkan Balcı bu sitenin üyeleri. Siteye kendi adlarıyla üye olan futbolcular, gerek özel hayatlarında gerekse takım arkadaşlarıyla çektirdikleri özel fotoğrafları prim yapmak için siteye koymuş. Sitedeki fotoğraflarda örneğin Kemal, takım arkadaşları Van Hooijdonk ve Alex ile görülüyor. Kaleci Volkan idmanda kaleyi nasıl koruduğunu gösteren fotoğrafları kullanmış. Serkan kulübede, Selçuk ise otomobilinde çektirdiği fotoğrafları eklemiş.

HERKES ÜYE OLAMIYOR
Adını Etiler'in eski posta kodu 80630'dan alan siteye her önüne gelen üye olamıyor. Siteye üye olabilmek için daha önce üye olmuş birinden referans almak gerekiyor. Sitenin üyeleri, gelir düzeyi yüksek ve iyi eğitim almış gençlerden oluşuyor. Bir şekilde siteye üye olabilmiş varoş gençler ya da cinsel içerikli mesajlar atanlar yahut da eğitimsiz kişiler fark edildiklerinde hemen siteden atılıyor. Site üyeleri, karşı cinsleri etkilemek için de her yola başvuruyor; kimileri son model otomobilinin fotoğrafını koyuyor, kimi şöhretleriyle karşı cinsleri etkilemeye çalışıyor.



KAYNAK : Sabah Gazetesi
 
Çok komik çok :)

Siteye üye olan arkadaşlar altta vereceğim linke birşeyler yazsınlar :)

http://www.80630.com/members/viewtopic.php?t=67001


Fenerli futbolcuların siteye üye olması, gazetede yazılanlara ne kadar tezat bir durum.
O zaman bu tip insanlar sitedeki seviyeyi ve standartı düşürüyor.
Sonuçta adı geçen futbolcuların geçmişleri aşikar ...
 
Yonjada basketbolcuları war 80630 da futbolcuları :lol: :lol:

ne kdr abaza heriflermiş yaa :lol:
o sipastikler yüzyüze bişi halledemiceği için böle bi yola başwurdular heralde wah wah
 
Arda abi o saydiklarin zaten kemik kadro..
affedersiniz de reelde o kadar goturuyorlar
sanaldaki 80630daki abazalara ayip gerçekten
orasi iyice dustu zaten sirf sexmuhabbeti :lol:
 
tuncay, elma yanaklı şeker kız. sus işareti yapan yürek yakan. Az çapkın değildir :lol:
 

Üst