#9 Queralt Casas

Queralt Casas Galatasaray Odeabank'ta



Galatasaray Odeabank, Queralt Casas ile 1 senelik anlaşmaya varmıştır.

Queralt Casas
1992 İspanya doğumlu oyuncu son olarak Rivas Ecopolis forması giydi. Geçtiğimiz sezon Euroleague Women'da 11,5 sayı 3,1 ribaund ortalamaları tutturan Casas daha önce Zaragoza'da da oynamıştı. İspanya Milli Takımı'nda da yer alan yıldız isim 2011 ve 2012 U20 Avrupa Şampiyonası'nda ülkesini zirveye taşımış ve her iki turnuvada da en değerli oyuncu seçilmişti. Genç yaşında WNBA'de Lynx deneme kampına da katılan 1,78 metre boyundaki oyuncu iki ve üç numaralı pozisyonunda görev alıyor.
 
Bizim şube şaşırtmaya devam ediyor. Hiç adı geçmeyen bir oyuncuyu bir anda açıkladılar :) Ama yazılanlara göre potansiyeli yüksek , ben umutlandım hadi hayırlısı :)
 
u19 ve u20'de İspanya formasıyla MVP seçilmiş; İspanya milli takımında oynayan ve gelecekte önemli roller üstenlenmesi beklenen çalışkan, etkili bir oyuncu. Geçen sezon Euroleague performansı da dikkat çekiciydi. Nuria Martinez'in yanına alınması da takımın temposunu yukarı çekecektir. Bana göre şuan için en büyük eksiği dış şutu ve serbest atışları. Bu alanda da kendisini geliştirirse komple bir oyuncu olacak.

Hayırlı olsun.
 
Vallahi ismini ilk defa duydum. Belki de kadın basketbolunu fazla takip etmeyişimdendir bilemiyorum. Ama EuroLeague'de 11 sayı ortalaması fena değil. İnşallah başarılı olur takımımızda.
 
Gelecek vaadediyor ancak Alba performansı beklemek yanlış olur tabii. Başarılı olur umarım. Shavonte ile birlikte skor yükümüzü çekerler inşallah.
 
Amerika-Sırbistan maçını İpekçi'de takımdan ve ligden tanıdık yüzlerle birlikte seyircilerin içinde izliyordu.İçimizden bir temsilci aracılığıyla kendisine hoşgeldin dedik.Umuyorum ki çorbada tuzumuz olacak. :)
 
yeni Torrens diyorlardı bunun için, yine istatistikleriyle göz doldurdu. lütfen git.
Kendisinin yaş itibariyle potansiyeli ve hali hazırda alabileceği rolü belli.O da giderse tribünden Galatasaraylı 2 kadına rica ederiz ''bugün kısamız olur musunuz?'' diye.
Euroleague şampiyonluğuna aday olacak takımın benchten gelecek enerjik,savunmacı kısasına ''sen Shavonte Zellous+Alba Torrens ol'' diyemeyiz.Yönetim 6 aydır bunu diyor olsa da biz demeyelim bari.
 
Casas'a karşı büyük bir öfke var, anlayabiliyorum, saç baş yolduruyor şut konusunda ama biz Casas'tan kapasitesinin çok üzerinde bir performans bekliyoruz, henüz genç ve genç milli takımda Mvp olması dışında kendini ispat edememiş bir oyuncu.. Galatasaray gibi bir takımın birinci şutörü olacak bir seviyede değil henüz ama Ekrem hocanın listesinde olmamasına rağmen al sana Casas ve Deniz bunlarla idare edeceksin deniliyor.. Ben yine de Casas'ı seviyorum, evet sayı anlamında maalesef istediğimizi veremiyor ama onun enerjisini, savunmasını beğeniyorum, ribaund, asist ve top çalma özelliği var, ha ama bizim esas istediğimiz şutunun da iyi olması ama kapasitesi bu şimdilik
 

Üst