#9 Queralt Casas

Mac icinde beni cok kizdirdi. Bombos kacirdigi uclukler ve macin sonunda kacirdigi 2 serbest ile kizginligim tavan yapti. Onun yerine baska biri olsa seriyi bu macta bitirmistik. Wnba'da cok ucuza bulabilecegimiz oyuncular vardi aslinda. Harding tarzi bir oyuncu bulabilirdik. Kahrolsun yonetim.
 
2 maçtır kendisini çok beğeniyorum. Çok iyi savunma yapıyor. Şut mekaniği mi yoksa savunmada harcadığı efordan mı bilinmez ama şutları girmiyor. Gerçi dün 5 asist yaparak hücumda da katkı vermiş.
 
İstediği kadar iyi savunma yapsın,bom boş şutları atamıyor, rezil bir şut yüzdesiyle oynuyorsan,oynayacağın yer Galatasaray değil.
 
Ya yemişim savunmasini, ayni savunmayi yapan cok iyi avrupalilar da var sut atmayi bilen. bu kiz ne sut, ne penetre, ne serbest atis hicbirini yapamiyor. 3'e 1 pozisyonda steps yapiyor turnike atamiyor! mumkunse bu onu son izleyişimizdir!!!
 
Ligde çoktan Dubljeviç'ten kesik yedi Casas. Kelsey Bone hazır olunca tribünde kalacak...
Ama gitmesini istemem, bizde Kelsey Bone gibi evrim geçirip bir yıldız olmasını izlemek isterim.
 
Nantes'a gitmiş. Çok saç baş yolduğumuz oldu ama savunması mücadelesi iyiydi. Yolu açık olsun ne diyelim. Hücum yönünü özellikle şutunu geliştirmesi dileği ile.
 
Yolu açık olsun, savunması, top çalma özelliği, ribaund kovalaması, enerjisi falan çok iyiydi ama şutör olarak yeteri kadar o yönünden yararlanamadık, aslında Shavonte gelecek diye EL için alınmıştı ama biraz fazlasını bekledik yine de seviyordum kendisini.. Başarılı olur umarım..
 

Üst