A Grubu (Pol,BBr,Tür,Por,Lit,İsp)

Hangi 3 takım gruptan çıkar?


  • Kullanılan toplam oy
    30
Yarın GB kazanır üst tura çıkarız ama orada zaten umudum yok, Litvanya maçından sonra da boşa demedik iyi oynamadık rakip çok kötüydü diye burada.İnşallah yarın beklediğim gibi GB kazanır da üst turda toparlanmış bir takım görürüz.

GB maçı kazanır çünkü:

Polonya çok yıprandı bugün ve bu kadar iyi şut atmıyorlar normalde.Kadro kalitesi de zayıf.
Şu an zafer sarhoşular, tarihlerindeki 4.galibiyet sanırım Polonya dışındaki bir turnuvada.
İngiltere'de Archibald döndü, savunmaları için önemli bir haber. Clark,Archibald ve Freeland'li pota altı ağır basıyor rakibe.
Dengi tutabilecek bir adam yok içeri çok rahat giriyo rakipler Polonya'nın, Deng yardırır geçer.
Lenzy de forma girdi sonunda Britanya'da, guard sıkıntısı yaşayan bir takım için iyi haber bu. Maç için korkum Britanya'nın motivasyonu, çünkü 50 küsür fark zaten atamayacaklar elendiler yani, elendik diye maçı salmazlarsa kazanmaya yakınlar. Ömer Aşık konuşsun Deng ile:)

Bu kadar güveniyorsak var bir bildiğimiz elbet millet hayal desin dursun iyi de kazandırdılar sağolsunlar. Hatalarımızdan ders çıkartıp kalan maçlarda adam gibi oynayalım başka bir isteğim yok, ilk olarak bugün ezilmeyelim İspanya'ya Allah aşkına.
 
ingilterenin-kozu-deng-_2011_1100584-1.jpg
 
ingilterenin galibiyeti ile çıkacağımız bilmiyordum ama hayırlı olsun..ispanyayı yenersek hiç olmazsa eşit gideriz..karşı gruptaki puan durumu nasıl bilmiyorum ama oradan da sırbistan 2 galibiyet ile glir almanya ve fransa bizim gibi olursa 2 galibiyet de yeterli olabilir..hadi hayırlısı
 
deng&freeland aş işi bitirdi hakta yerini buldu sizin neyinize ulan bir üst tur bu gazla ispanya maçını kazanabileceğimizi düşünüyorum yani en azından öyle umut ediyorum
 
Luol BABA!
Adamsın ulan ! Adamın ham maddesisin ! Polonya'ya uçağa gönderdin helal olsun sana.Borcu öder bizimkiler* en kısa zamanda :)

Bu arada lokavt biterse, All-Star'a Luol Deng'i kasıyoruz.

bizimkiler*: Ömer Aşık-Türkish MJ :)
 
dengi transfer döneminde istemiştim transfer bölümünde avrupa basketboluna çok uygun lock out bitene kadar alsınlar ya:) hem 3 numaramız yok
 
Teşekkürler Britanya'ya Olimpiyatlar'a katılırsak orada karşılığını veririz size:) madalya alırsak Deng ve Freeland'e verelim 2 tanesini İzzet ile Cenk'in yerine:)
 
Türkiye,Litvanya,İspanya 1 galbiyet.Almanya galbiyetsiz geliyor.Sırbistan-Fransa galibi 2 yanilen 1 galibiyetle gelecek.Herşey eşit 1 galibiyet averajla belki çıkarabilir bizi 2 galibiyet kesin çıkarır :)
 
Ayrıca galibiyet eşitliğinde ispanya'nın önünde olacaz heralde bu yüzden İspanya bizden fazla galibiyet almalı :)
 

Üst