A Grubu (Pol,BBr,Tür,Por,Lit,İsp)

Hangi 3 takım gruptan çıkar?


  • Kullanılan toplam oy
    30
basketbol dünyasında navarro + calderon kadar nefret ettigim ne oyuncu var ne de kulüp...nasıl bir egodur nasıl bir karaktersiz basketboldur bu...her teması tiyatral bir başarıyla göstermeler,en ufak darbede kurşun yemişe dönmeler...daha ilk yarıda yaptı yine calderon;valancunas sawunmaya dönerken omzuna çarptı ama calderon yine kendini atar atmaz yumruk yemiş gibi yüzünü tuttu...şu takım isterse namaglup kazansın bütün turnuvaları, gözümde zerre degeri yok...ha bir de maç başına %50 ortalamayla 3lük atıyormuş gibi her şutundan sonra 3sayı işareti yapmıyor musun calderon!!!
 
Bu arada gamlı baykuşluk gibi olmasında yarın İSpanya bizi yener Britanya Polonyayı yense ve gruptan çıksak bile diğer gruba puan taşıyamayız.Bu durumda çeyrek final için 3'de 3 yamak gerekir ki Sırbıstan-Fransa-Almanya maçlarında böyle bir olaslık pek yok.Sözün özü ilk onikiye kalmanın bir kıymeti yok çeyrek finale çıkamadıktan sonra hal böyle iken gruptan hiç çıkamamk belki daha hayırlı olur belki birşeyler değişir yoksa birinci gruptan çıkarsak bir şekilde mazlahat idare edilmeye devam eder ev sahibi olacağımı ilk turnuvaya kadar sonrada orada bir başarı elde edilir bir on sene götürür bizi
 
İspanya ilk yarıda ''+18'' yaptı, NTV'ye RTÜK'ten ceza gelebilir.

Bu turnuvada çok''leyla'' oynuyorlar, kafaları yerinde değil diyordum, sağlam tokat attılar Litvanya'ya.
 
O iyi denen , sözde şansa kaybettiğimiz Litvanya'yı gördük bugün. Şiringayla kan aldılar bugün Litvanya'dan ; Sabonis uyku uyuyamıyordur şu an. Başka bir ülkenin vatandaşı olsam şu kadroyla gruptan çıkamayan Türkiye hakkında ''aptal bunlar cidden'' derdim. O maçı Leh kralı Sobieski yönetse yine de bu maç alınmalıydı izahı filan yok bu mağlubiyetin.
 
Yarın GB kazanır üst tura çıkarız ama orada zaten umudum yok, Litvanya maçından sonra da boşa demedik iyi oynamadık rakip çok kötüydü diye burada.İnşallah yarın beklediğim gibi GB kazanır da üst turda toparlanmış bir takım görürüz.

GB maçı kazanır çünkü:

Polonya çok yıprandı bugün ve bu kadar iyi şut atmıyorlar normalde.Kadro kalitesi de zayıf.
Şu an zafer sarhoşular, tarihlerindeki 4.galibiyet sanırım Polonya dışındaki bir turnuvada.
İngiltere'de Archibald döndü, savunmaları için önemli bir haber. Clark,Archibald ve Freeland'li pota altı ağır basıyor rakibe.
Dengi tutabilecek bir adam yok içeri çok rahat giriyo rakipler Polonya'nın, Deng yardırır geçer.
Lenzy de forma girdi sonunda Britanya'da, guard sıkıntısı yaşayan bir takım için iyi haber bu. Maç için korkum Britanya'nın motivasyonu, çünkü 50 küsür fark zaten atamayacaklar elendiler yani, elendik diye maçı salmazlarsa kazanmaya yakınlar. Ömer Aşık konuşsun Deng ile:)
 
Hadi dedik turnuva süresince yapmayalım eleştirilerimizi, destek olalım sonra konuşuruz ve sonuna geldik yolun.. orhun ene gibi hiçbir başarısı olmayan birine tarihimizin en iyi kadrosu teslim edilirse olacağı bu işte.. bu rezaletin hesabı verilmeli, hakem kötüydü demekle olmaz, şu yenilginin hiçbir bahanesi olamaz.. maddi manevi destek bilmem ne diyenler bu rezaletin de hesabını vermek zorunda şuan.. boşa hayal kurmanın da alemi yok, polonya eline gelen bu fırsatı tepmez yener ingiltereyi çıkar işte.
 
Britanya 40 sayı filan koyarsa çıkamayız. Ne derece mümkün olduğu ortada ancak yine de herşey olabilir.
 
Peki yenilirsek diğer grupa bütün maçları mı kazanmamız gerekicek (kabaca tahmin :D)

Yani İspanya 2,Litvanya 1 ile başlar.Diğer tarafta Sırbistan-Fransadan biri 2 biri 1 Almanya 0 ile başlar.İlk 4'e atman için kendini minimum 2 maç gerekir gibi zaten.

Tabi ki bunları konuşmak şu an için saçma.Britanya hele bir kazansında :))
 
Yani İspanya 2,Litvanya 1 ile başlar.Diğer tarafta Sırbistan-Fransadan biri 2 biri 1 Almanya 0 ile başlar.İlk 4'e atman için kendini minimum 2 maç gerekir gibi zaten.

Tabi ki bunları konuşmak şu an için saçma.Britanya hele bir kazansında :))

Herkes britanya'yı yenince yok DENG'imiz değil yok şu yok bu dediler şimdi adamın eline bakıyoruz :)
Bu gruptan çıkarsak takımın topralanacğını düşünüyorum yada umuyorum :)
 
Polonya kazanırsa İspanya bizim maçı oynamadan 2 galibiyet taşımış olacak 2.tura.Bizim maçı hiç ama hiç umursamazlar.Hea bizimkiler nasıl bir motivasyonla çıkar o daha düşündürücü.Umarım Britanya kazanırda bende 2.turda Sırbistan'a kaybetceğimizi Almanya karşısında kazancağımızı düşünüyordum.Fransa maçı final olur gibiydi ama kısmet değilmiş.Deng'in eline bakıcaz.Belki Ömer aşık aramıştır ''-Alo Deng,ben Ömer kankan'' ya da Hido ''-Alo Deng,ben Hidayet abin.'' şu cümleleri yazmak bile ne kadar acı.Dünya 2.si takımın haline bak.Maçı bekleyip görelim önümüzü başka çaremiz yok zaten.
 
ispanya biz ve litvanya çıkarsa diğer gruplara aynı puanla başlamayacak mıyız?bu durumda hala şansımız var ama gel de ispanyayı yen şu moralsizlikle..bakalım yine alan savunması yapacak mıyız..
 
İspanya'yı yensek bile olası bir ihtimal ki bence oldukça fazla bu Polonya'nın galibiyeti bu güzel maçı formaliteye çevirecektir.
 
Britanyalı oyuncuların demeçleri vardı bügün sonuna kadar savaşıcaz sahada diye.Kaybettikten sonra rakiplerinin gözleri önünde kutlama yapması benim için hoş olmazdı umarım onlarda böyle düşünür.Zafer sarhoşu olabilirler bugün,küçümseme olabilir polonyada umarım öyle olur.Dış faktörler olmazsa kafa kafaya gidebilir bu maç Deng'e duacıyız,Freeland hala yokları oynuyor biraz kıpırdasa.Biraz polyanna oldu ama :)
 
Britanya iyi başladı.Polonya benchten gelenler katkı vermezse işleri zor.Britanya dış şutlarda iyi yüzde bulursa neden olmasın :)
 

Üst