Bu benim görüşüm,herkesin görüşüne saygım var.
1-Orhun Ene Milli takım hocası değil.
2-Buğrahan Milli takım oyuncusu değil.
Bunları tamamen bizim milli takımımızı ele alarak yazdım.Yoksa kulüp seviyesi olarak Buğrahan Türkiye'de her takımda oynayabilir.Ama Euroleague'de neden ciddi süreler alamıyor asıl mesele orası.
Orhun Ene yine iyi kurulmuş bir kulüp takımında hocalık yapabilir ama milli takımda takıma eksi yazıyor sürekli.
Savunma yapacağımız zaman Larkin'i oyuna almamak yani herhalde 40 yıl düşünsek aklımıza gelmez,müthiş bir hamle(ironi)
Kaldı ki adam savunmada bizimkilerle beraber takımı her zaman ateşlemişken,o yokken son çeyrek farkı 15 den çektiğimiz halde 2 dk içinde 10 sayı geri düştüğümüz halde,son bölümde üst üste 3 hücumdada Larkin'siz oynamak büyük kumar oldu.
Ve biz 3 hücumdanda topu çembere atamadan dönüp,Samet'e çalınan çok basit faulle kaybettik.Samet kendini uzak tutabilirdi 3 saniye kalmışken ama Samet'e değil tamamen Orhun Ene'ye yazar bu maç
Takım 2 kez dönmüşken inanılmaz mücadele etmişken takımın ve maçın önüne geçti.
Orhun Ene ile olmadı,olmuyor ve olmayacak.Olmaz.Olamaz.
Not : Bu arada Fenerbahçeli Melih'i karakter olarak çok seven yoktur normal fakat milli takım forması altındaki formda Melih gerçekten izlemesi bir başka oluyor.Yani çocukların direnişine,emeğine yazık oldu,vallahi billahi yazık oldu.Melih ne zor şutlar soktu.Yazık değil mi ya ?
Edit : Adminlere teşekkür ederim.Milli takım diye aratınca bulamamıştım konuyu.