Suudi Arabistan teknik direktörü oldu Mancini.Mancini, İtalya milli takımından istifa etmiş. Biraz vizyon sahibi olan başkan ve yönetim bu hafta içi imzalardı. Çünkü Kuntz ile Milli takıma yazık ediyoruz. Bu fırsatı kaçırmamalıyız.
Suudi Arabistan teknik direktörü oldu Mancini.
Abi buradan Avrupa’ya giden oyuncularimizin hepsi dustu.Merih o ilk giden Merih degil.Keza Caglar da o 3 sene onceki Caglar degil.Cengiz desen son 3 senedir falan muthis dususte.Zeki Celik bence cok duz bir topcu.Mourinho’nun kati savunma anlayisinda alanini iyi kapattigi icin Roma da ekmek yiyor.Ama hepsi dustu yani buradan gidenlerin.Sebebi nedir hic bir fikrim yok.Abi biz Kerem'i eleştiriyoruz ama bir avrupa görmemiş adamın gelişimine bak birde avrupada oynayan ve hep söylerim topu soluna çekip şut veya orta açmaktan başka espirisi olmayan Cengiz'e bakın.
Çekya ve İsviçre ile ilgili şöyle ilginç bir nokta da var. Biz bu takımlarla yıllardır eleme gruplarında eşleşmiyoruz ama play-off ve finallerde yakın tarihte çok eşleştik haklısın. Elemelerde oynamayıp eleme sonrasında eşleşmek çok ilginç hakikaten. Hollanda ise tam tersi elemeler dışında eşleşmedik hiç. Hırvatistanla yakın tarihte 2 eleme grubu, 1 play-off ve 1 finaller grubu var hatırladığım. İtalya ile de eleme gruplarında hiç eşleşmedik. İngiltere ile Fransa da karşımıza finallerde gelmedi. Ben aslında yakın tarihte hiç eşleşmediğimiz en azından finallerde oynamadığımız takım isterim. Bu açıdan Portekiz/Belçika, İskoçya/Slovenya, Sırbistan güzel olur. Sırbistan'ın finallerde nasıl bir loser olduğunu bizim ülkede kimse farkedemediği için aman çıkmasın diyor ama benim en çok istediğim takım. Gruptan çıkamaz Sırbistan endişelenmeyin. 2000'den beri ilk kez Avrupa Şampiyonasına gidiyorlar ama o da son maç heyecanı yaşayarak.Bence Çekya ve İsviçre Banko Avrupa Şampiyonalarında nasıl oluyorsa bir şekilde kendilerini buluyoruz gittiğimizde. İlk torbadan da Avrupa Şampiyonaları Tecrübemizle Portekiz veya İspanya olur gibi.
İngiltere/Fransa - Türkiye - Hırvatistan/Hollanda - İtalya gibi bir grubumuz olabilir Allah Korusun. Lider gittik diye sevinirken patates olmak istemeyiz
Gönlümden geçeni yazarsam, İngiltere-Türkiye-Slovenya-Yunanistan (Elemeleri geçemezse Sırbistan)
Ev sahibi olacağımız turnuva da inşallah madalya ile geri döneriz.