A Milli Kadın Basketbol Takımı

Sırplara bakıyorsun Crvendakic oynamıyor,Jelena Brooks turnuva kadrosunda yok.Yvonne Anderson harici Sırplarda ön plana çıkabilecek oyuncu sınırlı seviyede.

Sırpları böyle yakalamışken bizim şanssızlığımız turnuva öncesi Bahar Çağlar'ın sakatlanması,maçta ise Tilbe'nin sakatlanması oldu.

Diğer bir durumda aynı şeyi biz kulüp seviyesindede yaşadık.Yerli oyuncularımız Mccowan'a top indiremiyorlar.Uzuna top indirmeyi bilmiyorlar.Bu kadar uzun ve fizikli oyuncun var,tutulması zor bir oyuncu ve doğru anda top indiremeyip top kaybı yapmaya zorluyoruz kendimizi.
 
Net bir şutörün olmamasının cezasını çektik bence. mccowan'ı çok iyi sindirdiler.
 
Son düzenleme:
Bu oyunculara yuzlerce kez antreman yaptirsan bos.Yetenek dogustan gelecek. Bu yasta basketbolu tekrardan ogretemeyeceginize gore bir sey beklemek bos bunlardan.
 
Son pozisyonda Mccowan'ın yaptığı bloğu sosyal medyaya düşünce izlemeyen izlesin derim.Macarlı oyuncu bloğun etkisiyle uçtu bildiğin,kadrajdan çıktı.

Kadrodan ise bende memnun değilim.Umarım maçı kazanmak değilde son savunma pozisyonu milli takıma bir özgüven getirir.

Dün İtalya'nın ve İspanya'nın aldığı mağlubiyetlere bakmak lazım.Birazcık özgüven sadece.
 
Son düzenleme:
Aslında takımda istek var , mücadele var ama sanki yetenek kısıtlı gibi. Çok top kaybı yapıyoruz ve ayrıca boş şutları sokma yüzdemiz düşük. McCowanı da belki sakatlıktan dönmesinin etkisi, daha etkili kullanmalıyız.
 
Dış şut yüzdemiz yeterince yüksek olmayınca McCowan’ı da yeterince verimli kullanamıyoruz. Aslında Tilbe bu konuda bize çok fayda sağlıyordu. Dışarı açılıp hem şut hem de McCowan üzerinden asist tehlikesi yaratıyordu. O olmayınca maçın sonuna kadar gerideydik ama buna rağmen maçı kazandık.
Milli takım ve Ekrem hocayı tebrik ediyorum.
 
Takimda bariz yetenek sorunu var. Meltem, sevval ve irem sadece savunma gayretleri ve enerjileriyle oynuyorlar. Sevval bugun galiba 7' de iki uclukle oynadi ve son anda iki serbest atisi da kacirdi. Onun surelerini melis gulcan hak ediyordu. Ama nedense ekrem hoca 3 numarada oynayan oyuncunun yetenekli olmasini istemiyor. Daha once de yillarca cansu koksala katlanmistik.

Tilbe de sakatlaninca pek bir iddiamiz kalmadi gibi gozukuyor
 
Mccowan'a ilk çeyrek sadece 2 kez doğru düzgün top indirdik.Kadın yokmuş gibi hücum ediliyor 2 tane çok basit faul yaptı karşı alandayken.

Slovakya'ya karşı fizik üstünlüğü bariz olan oyuncuna top indiremiyorsun.

El üstü şutlar deneyip duruyor oyuncularımız.Savunmada 4-5 kez aynı şekilde dış atışı verip durduk.Mccowan dışarıya çıkamadığı için çok rahat boş dış atışları buldular.

Mccowan başka takımın devşirme oyuncusu olsa turnuvada şov yapardı.Diyecek bir şey yok ya.
 

Üst