ABVL 8.Hafta | Galatasaray Daikin 3-0 Ereğli Belediye

Takımımız yarın saat 15.00'te Burhan Felek Spor Salonunda Ereğli Belediyesini konuk edecek.

Yarın herkesi Burhan Felek'e bekliyoruz.Ereğli Belediye 9.sırada 3 galibiyeti 4 yenilgileri var.Eskiden takımımızda forma giyen Gözde Dal ve Sibel Küçük Ereğli Belediyesinde ter döküyorlar bu sene. Copenha'da dikkat çeken oyuncuları.

Takımımıza başarılar.
 
Yüzümüzün akıyla çıktığımız zorlu serinin ardından saha içine fazla kafa yormadan hissettiğimiz sevgiyi yansıtma fırsatı.
 
İlk iki set biraz zorladılar bizi, daha doğrusu bizim hatalarımız neden oldu buna, iki sette de seriler verdik, 1. set 2. teknik molada 16-10 önde iken basket maçına dalmıştım bir baktım 7-1 lik seri yakalamışlar skor 17-17 olmuş, buna benzer bir seri 2. sette de oldu, hata yapsakta iki seti aldık, 3. sette ise oyundan düştü Ereğli ve seti kolay kazandık, Sinem yine servisleriyle çok iyiydi, Özge Nur bir ara 2 defa üst üste topu öldüremedi 3. ise ıskaladı ama arkasından yaptığı blok moralini düzeltti hemen, Neri'nin tepkisi de güzeldi :)
 
Maça yetişemediğim için müthiş pişmanım.Siz siz olun Ataşehir'de oturan bir insanın yanında Ateşehir Belediyesi'ni veya İBB'yi savunmayın.Karşınızdaki güzel insanı canavara dönüştürmeyin.
 

Üst