Açık Sitem

Bu ay içinde tekerlekli sandalye basketbol takımımız dünyanın en büyüğü oldu ve Japonyada Türk bayrağını en yükseğe çektirdi.Türkiye'nin gerek büyük reklamı gerekse de bu sporda ne kadar yol kat ettiğini gösterdi Galatasaray takımımız.

Bu sporu yapan takımımızın hiç bir maddi beklentisi yoktur.Çoğu oyuncumuzda bu sporu bir aktivite olarak başlamışlardır spora.
Bu en büyük kupayı getiren takımımıza devlet ve diğer siyasiler hiç bir ilgi göstermemiştir.Başbakanın ve Cumhurbaşkanının danışmalara hazırlattığı rezil tebrik mesajları da tam bir fiyaskodur.
Seçim arifesinde jeepi olan yandaşlarına kömür dağıtan kafa yapısı şu takımı makama çağırıp yüceltmeyi düşünememiştir.
Her olimpiyattan sonra ahkam kesmeyi bilen fedarasyon başkanlarına balta indirmeyi bilen spordan sorumlu devlet bakanı nerde ne iş yapmıştı bilmiyorum.

Sen eğer türkiye tarihinde sana en büyük kupayı getiren takımı görmezden geliyorsan sen orda bu devleti yönetmeyi hak etmiyorsundur.
Bunun için nasıl bir tepki verilmesi gerekiyorsa vereceğim.
 
Bu takım, Türkiye tarihindeki en büyük kupayı ülkemize getirmiştir. Ülke olarak tamamen futbol kafalı bir yapıda olduğumuz için, bu durumu pek de yadırgamadım açıkçası.

Yarın Futbol Takımımız, Uefa'da çeyrek finalden öteye giderse, görün siz medyadaki gümbürtüyü. Hele bir de kupayı alırsak; yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcularımız boy boy yer alır devletin en üst makamlarında objektifler karşısında.
 
Benim en çok merak ettiğim konuydu.Acaba dedim Cumhurbaşkanı'mız ya da Başbakan'ımız, Aslanlarımızı makamına kabul edip kutlayacak mıydı?. Çok yazık... fb şampiyonlar liginde çeyrek final oynayınca da gördük Başbakanı. Bu kupa Türkiye'ye ithaf edilmemelidir, hak edilmiyor çünkü...
 
Denecek ne varki Arda dediklerinin üstüne, üzülüyor insan ama ne bileyim arkadaşlar alayına inat pankartlarımızla ilk maça gidelim, destekleyelim takımımızı bizim sevgimiz onlara yetecektir yeterki biz sevgimizi esirgemeyelim.
 
Arda konu hakkındaki fikrimi zaten biliyorsun tekrar etmeme gerek yok. Ancak daha sonra düşündüm de acaba biz bu Aslanlara yeterince sahip çıkabildikmi? Bir havaalanında karşılamakla sanki her şey bitti. En iyi kanıt forumdaki başlığa en son giriş tarihi bu tarih 8 Aralık. Yanlış anlama ben bu asalanlara gerçek değerini verebilmek için herşeye varım.
 
Düşünüyorum bu kupayı kazanan takım Fenerbahçe olsaydı ne olurdu? Yaşanan küresel ekonomik krizin halkta yarattığı sıkıntıyı azaltmak için bu başarı ön plana çıkarılır, oyuncular ve teknik kadro Ankara´daki davetlere katılmaktan dolayı harap olur...

Neyse biz taraftar olarak sorumluluklarımızı yerine getirelim de varsın devlet büyüklerimiz (!) takdir etmesin.
 
İçimden çok şey söylemek geçiyor fakat burası yeri değil.

Bu ilgi ve alakadan sonra (!) dünyada Türkiye adına başarı elde edilmesini bekleyen zihniyeti kınıyorum.
 
Devlet Büyüklerinin ucuz kömür aradıkları için müsait olmadıkları kesin.
Bizim kulup olarak onlara hakettiklerini vermemiz gerekir.
2 maç deplasmanda olduğu için onları Sami Yen'de göremedik, Beşiktaş maçında kupayla tur atacaklarını umuyorum.

Ve o mükemmel tezahüratı 25 bin kişilik dev korodan duyacağız


Engelsiz Aslanlar
Dünya Şampiyonu
İşte Galatasaray'ın
Gerçek Ruhu !


Televizyonlara gelince, neyse gelmeyeyim gece gece açmayayım ağzımı.

Altın madalya alana 100000000000000 altın verenler, takımımızı Çankaya'ya davet etmek gelmedi mi akıllarına acaba :?
 
İnsanları maddi değerlerle(kömür vb)kendine çekmeyi yol edinen ve insani değerleri 2.plana iten bir yönetim,neden insani konuda daha fazla desteği , ilgiyi hakeden ve haklı olarak bekleyen insanları önemsesinki?Basınında yakın düşüncede olduğunu hesaba katıp bide oyuncuların üzerinde Galatasaray armasının olduğunu düşünecek olursak,durumun tesadüf olmadığını görürüz.Böyle bir başlığı açmak zorunda kalmak bile ne kadar onur kırıcı durum.Şahsen ben hiçbir suçum alakam olmamasına rağmen bu durum karşısında kendimi mahçup ve suçlu hissediyorum.Fiziksel eksiklik gerçekten hayatı zorlaştıran bi durum ama allah kimseyi zihinsel açıdan eksik bırakmasın.
 
Gercekten takımımız dünyanın en büyük takımı olarak geliyor bu olay normal bir olay olarak karsılanıyor hatta bundan haberi olmayanların varlıgıda bunun göstergesi...Takımımızın basarısınıda sadece cok eleştirdigimiz televizyonumuzda ve trt'e de ana haber bülteninde takımımızlar yaptıkları röportajlarda izledim...Gercekten büyük eksiklik...
 

Üst