Adanalı

tayfun güneyerin imzası olduğu işlerde hep absürd işler olyor...yılan hikayesinde memolinin koşarak istanbulda bir uçtan bir uca koşması her muhabbetin sonunda şaşkınlık anlamını vermek için neee sözleri gibi...

adanalıda düşünce olarak iyi ama uygulama olarak son derece amatör...hele maraz alinin bir sahnede 2 dklık adam dövme olayını yarım saatte jackie jen tarzı göstermesi olayın bir başka abartısı :) ...son derece boş muhabbetler hele şu adanalının yanındaki çakma memolinin bukadar şaşkın olması... :)
şiveye gelirsek zaten arkadaşlar açıklamışlar olayı birdaha belirtmeye gerek yok

Dizi güzel dizi her hafta izliyoruz ama şu "derken" kelimesi biraz fazla kullanılmıyor mu?Dizideki bütün oyuncular bu kelimeyi kullanıyor,biri bir laf ediyor karşısındaki hemen "derken" diyor hemde ard arda.Hatta Maraz Ali nin çetesindeki Timur ölüm döşeğinde yine "derken" diyor. :) Bu kadar da abartılmaz ki!

çok saçma sahneler var bir sürü mantık hatasız art arda geliyor
birde tabancaları su yutmuş galiba, garip garip ses çıkarıyor,
her haliyle bir tv dizisi ona rağmen izleniyor

Nefret ediyorum bu diziden ama her hafta izlemek zorunda kalıyorum maalesef.. hele iki de bir "derken" demiyorlarmı deliriyorum o zaman.. Ayrıca Adana'lılar hiç te öyle konuşmıyor.. ;)

filmde çok saçma sahneler var ama yine eğlenceli. mesela oktay kaynarca eski karısı ile ırmak kenarında kahvaltı yapıyor. gizlenen adamlar vuruluyor açıktaki adam vurulamıyor. tamam başrol oyuncusu kollanır ama biraz mantıklı olun lütfen :)

İlk 2-3 bölümü izledim sonra şiddetle uzak durdum.Polisiye dizi değil iyice ilginç birşeye dönüşmeye başladı.O derken diyen şahıs hala niye dizide amaç ne çözen yoktur herhalde.
Yönetmen gene dizinin içine etti.

Dizinin Yönetmeninden tutun senaristine kadar alayı manyak bunların arkadaş ya :) . Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum adamı kalpten götürmeyemi çalışıyor bu adamlar. Yinede genel anlamda bazı istisnalar dışında güzel bir dizi çevirmişler.(Örn o istisnalardan biri bir kızın boksör olması. Komik gerçekten :) ). Tabi hala reyting rekorlarını alt üst edecek seviyeye gelemediler o ayrı.

Dün zaplarken Maraz Ali'yi vurulmuş görünce merak ettim şimdi n'apacaklar diye. 5 polis aracı 50 yakın polisin 3-5 metre önünde yerde yatarken M.Ali'nin adamları ciple yaralı ile polislerin arasına girdi. Ellerinde makineli silahlar, polisleri taramaya başladılar, tabii polislerde karşılık verdi. 5 metre bir mesafede birbirlerine ateş açıyorlar. Ne hikmetse, o kadar kurşundan sadece 2 isimli oyuncu omuzlarından vuruldu, ne figüranlarda, ne M.Ali'nin adamlarında, ne araçlarda bir tek bile mermi izi yok, öleni bırakın yaralanmadılar bile. Sonra aldılar adamı götürüyorlar, araç giderken polis aracının önüne tır gibi bir araç geçti polisler durdu araçtan indi adamı kaçırdık diye hayıflanıyorlar ama çektikleri aracın 4 bir yanı açık. Yani yol kesme falan yok aslında.

Bu kadar saçma bir senaryo Cüneyt filmlerinde bile olmuyor. Bu adamlar hiç mi düşünemiyor bunları anlamıyorum.