AEVL 13.Hafta| Halkbank 3 - 2 Galatasaray

Takımımız yarın saat 17.30'da Halkbankası ile Ankara Başkent S.S'de karşılaşacak. Maçı SmartSpor yayınlayacak.

Halkbankası aldığı 8 galibiyet,4 yenilgi ile ligde 4.sıradalar. Son maçlarında Maliye Milli Piyango'yu 3-1 mağlup ettiler.

Halkbankası ligin şampiyonluk için favori takımlarından birisi. İlk yarıya istedikleri gibi başlamasalar da sonradan toparlandılar. İkinci yarıya da iyi başlamak istiyorlar. Zor maç olacak.

Takımımız hafta için kötü bir mağlubiyet aldı Challenge Cup'ta. Bell'in bu maçta yapacağı katkı çok önemli.

Takımımıza başarılar...
 
Henry Bell'in ve Henry Bell kaynaklı olarak takımın zamana ihtiyacı var.Yapıyı baya değiştirdik çünkü.Bu maç neyse,en nihayetinde normal sezon maçı ama önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçının mazereti olmaz.O maçı ne yapıp edip maksimumla oynamamız lazım.
 
Şu Voleybol TV'yi büyük bir şirket satın alsa hayrına.Servis atan oyuncuyu göremedikten sonra voleybol çok anlamsız.
 
15-17'den geri dönüp 21-18'i bulduk.Antrenörlerinin kırmızı kart görmesiyle 23-18'i bulduk.Oradan 26-28 verdik,hiç olmadı.
 
19-20'yken değişen karar çok belirleyici oldu,Janic'le rakip oyuncu baya atıştı.Oradaki 2 sayılık fark kapanmadı zaten,23-25 verdik.
Zaman zaman çok iyi işler yapıyoruz,getirip getirip son bölümde veriyoruz.Maçın aman aman bir önemi olmasa da iç gıdıklayıcı şekilde kaybediyoruz.Esas soru Henry Bell tercih sebebiyle oynamıyorsa haftaya FB maçında kimin ne kadar oynayacağı.
 
Voleybol TV kendini imha edince maç geliyordu az daha.Son sete de 4-1 önde girip 10'lu sayılarda geriye düşmüşüz.Bir hafta sonra Fenerbahçe'yi ağırlıyoruz.
 
İlk iki set çok kötüydü takım,sonrasında başta Ulaş olmak üzere bir direnç koyduk 2-2 oldu.Hatta tie break setinde çok tartışmalı bir hakem kararı vardı maçı alabilirdik ama olmadı malesef.Yalnız sezon başına göre takımda büyük bir düşüş var
 

Üst