Bayram geçsin diye beklenmeden hemen yarın yollayın ..ey yönetim
Galatasaray şampiyon olmalı seneye
Hemen Ekrem memnun getirilmeli
Galatasaray şampiyon olmalı seneye
Hemen Ekrem memnun getirilmeli
Kötü bir koç olduğunu düşünmüyorum.üstelik bütçe ve performansa göre takım şuanda başarılı.
ligde ne durumdayız?
avrupada neredeyiz ?
Sayg.Geçmiş dönemde bizim de koçluğumuzu yapan Marina hocanın Alper hocamızdan daha iyi bir koç olduğunu düşünmüyorum.
Mutlu musunuz şimdi? Bilmeden anlamadan yorum yapınca nasıl rezil oluyormuş insan öğrendiniz mi? Haydi yine savunun hocanızı utanmayın!
hakli oldugun yerler var tabiki ama taraftarin bukadar tepkisi ceken birisiyle devam etmek olmaz. Bazen kan uyusmasi o enejri tutmaz yapacak bir sey yok.Yok vurduğunu sanıyorsa, ben okeyim yani, çekincem olsa silerdim. Alper Durur başarılı değil ama ağır hakaret edilecek kadar da başarısız değil. Sene başı bana sorsan koç diye almam ama geçen sene de bu sene de Efe Güven’den başarılı olmuş bir koç. Bu performans Galatasaray’da kalmaya tabi ki yetmemeli orası işin farklı bir boyutu. Ama ille de küfretmeliyiz adama savunmadığımız anlaşılsın diye
hakli oldugun yerler var tabiki ama taraftarin bukadar tepkisi ceken birisiyle devam etmek olmaz. Bazen kan uyusmasi o enejri tutmaz yapacak bir sey yok.
Alper Dururda bulunmaz hint kumasi degil zaten.
Ve benim dikkatimi takim oyuncularida Alper Dururdan memnun degil ve takimin kondisyonuda yerlerde. Yardimci antrenörler felan da cok yetersiz.
İkisi de gitsin o zaman.Alper Durur kalırsa bu şubeyi takip bile etmem artık.Ben kalırsam Mccovan da kalacak diye şart koşmuş bu yüzsüz. Al devşirmeni defol git! Sen kimsin Galatasaray'ı tehdit ediyorsuın?
Zeynepgul Ene ve Sebla Key denilen derdi asla Galatasaray olmayan, adlarını tarihimize utanç olarak geçen isimleiri da unutmamak lazım..Mamut Recevik-Ömer Cansever ikilisinden daha kötüsü gelirmi diye düsünürken allah bize Levent Yazi gönderdi.
Galatasaray yönetimi ne kadar aciz olursa olsun böyle bir tehdite boyun eğmez eğmemeli! Eğer Teira gerçekten böyle bişey düşünüyorsa o da defolsun gitsin! Galatasaray lan burası yeter artık!!!Ben kalırsam Mccovan da kalacak diye şart koşmuş bu yüzsüz. Al devşirmeni defol git! Sen kimsin Galatasaray'ı tehdit ediyorsuın?
Defolsun kendini bide basarli görüyorBen kalırsam Mccovan da kalacak diye şart koşmuş bu yüzsüz. Al devşirmeni defol git! Sen kimsin Galatasaray'ı tehdit ediyorsuın?
Bırakmak isteyen bırakır. Hem de bu kadar tepki varken.Yazılana göre Eurocup finali sonrası ben bırakayım demiş ama kabul görmemiş o zaman başarısızlık yok. Yine diyorum bence rezalet koç en baştan anlaşılmamalıydı, çoktan gönderilmeliydi ancak fiyat performans olarak sezonda bir rezalet yok. Takım kazanabileceği maçları kazanıp, kazanamayacağı maçları kaybetti. Bütçe artsın isteğine yönetimden çok tepki gösteren arkadaşlar yönetimin bu kararına da kızamazlar çünkü hedef ancak bu olur bu bütçelerle.
Bırakmak isteyen bırakır. Hem de bu kadar tepki varken.