Amerikan Futbolu

Merhabalar,

Bazılarınız biliyor uzun zamandır İstanbul CavaliersAmerikan Futbolu oynuyorum / oynamaya çalışıyorum. Çoğu kişinin bilmediği şekilde bu ülkede bu spor uzun zamandır federasyona bağlı deplasmanlı lig şeklinde devam ediyor.
Geçen sene yapılan atılımlarla avrupa liglerinde de mücadele etmeye başladık.

Bu sene geçen senenin avrupa şampiyonu takımının koçuyla anlaştık ve yeni bir program başlattık. Youth program şeklinde özellikle genç yaştaki arkadaşları yetiştirmek istiyoruz.

Bu sporu yapan çoğu kişinin basketbolla alakası olduğunu belirtmek istiyorum. Amerikada da bu şekilde zaten. Ivy, Lebron James en güncel örnekler.

Bu sporu yapmayı düşünen varsa benle iletişime geçsin lütfen. Çarşamba günü bir try-out ve ölçümleme idmanı olacak.

Kafanıza takılan ya da öğrenmek istediğiniz bir şey varsa lütfen sorun.

Blue mountain stateteki ortam varsa gelirim.iyi kosamam ama thad gibi yapim var.yasim 15 denemelere katilmak isterim.nerede yapilicak?uzaklik cok onemli benim icin.telefondan yaziyorum bu seferlik affetseniz

İdealtepe'de olacak deneme ve idmanlar. Özellikle genç arkadaşlar fizik konusunu sorun etmesin. Sadece 100 kilo üstü oynamıyor bu oyunu :)

45 kilo oyuncumuz bile var.

Murat bey 2 sene evvel güney california çocuğu Mark Sanchez i Jets e önermiş biriyim,dün Tom Brady i denize döktü gördünüz , kısacası kumaşdan maldan anlarım takımda scout olsun ,offensive line coach olsun,defensive coach olsun bir ihtiyaç varsa hemen atlar gelirim,gerekirse dün akşam İbrahim Üzülmezin yaptığı gibi wide receiver olarak atlarım bile sahaya Cv imi yolluyorum dönmeyecekseniz hiç zahmet etmeyeyim :=P :p

ortamı sulandırma yahu eser.
senin receiverı olduğun takımın nagravision şifresi çözülmez..
ilk aggressive tackle'da seni zeminden spatula ile kazırlar..
incecik adamsın..
sen bence scouting'e devam et..
bir de hastane işi çıkarma başıma..

murat, michael vick facede arkadaşım bu arada..
köpek dövüşünden ortak arkadaşlarımız var..
istersen sorarım..

ulan şu foruma en son ne zaman ciddi bir şey yazdığımı unuttum..
biraz ciddiyet ya..

Konunun krali Charlie Ward'dir aslinda. Hiesman kazanan (College in en iyi Amerikan Futbolu oyuncusu) ve NBA'de oynayan baska delikanli yoktur. NY'tan hatirlariz hepimiz. Haa bir de baseball da da draft edilmisti.

Avrupa'ya acilmasina sevindim ligin. Lakin en iyi Almanya bile ABD'nin kat kat gerisinde dogal olarak. Ama zamanla niye olmasin.

Vakti olan spora meraklilariniz kesin Murat ile irtibata gecsin. Aynen dedigi gibi iri yari olmaya gerek yok. Mesela bizim okulun running backi ufak tefek ve ayni zamanda Freshman olmasina ragmen gecen sene College 100 metre sprint sampiyonu.

Murat Abi yazmamaış; ama geçem yıl Sultans, Cavaliers bir de bir takım daha Avrupa Kupaları'nda oynadı.

Ben hiç çakmam doğrusu; ama bizim Uçaksavar stadının bakımı geçen yıl tamamlandıktan sonra oraya tekrar maç vermeye başlamışlardı. Bu yıl uyarsa birkaç maç izlemek istiyorum doğrusu.

Sultans öylesine maç yaptı diye biliyorum.

Tigers diğer takım.

Bu sene böyle çağrı yapmamın asıl nedeni bizim takımda bir yapılanma yapılması. 14-15-16 yaşında genç kardeşlerimiz geliyor ve idman yapıyor şu anda.

Yarın bir aksilik olmazsa Emre Doğan geliyor idmana.

Dün Emre geldi idmana. Sanırım kendi adına mutludur :) Koçunda gözüne girdi. Arabada ne oynarım dediğinde verdiğim cevaba karşılık bulmuştur sanırım.

Emre iyice alıştı :) FB olarak hayatına devam edecek gibi duruyor. Büyük ihtimalle starter olacak nefesini açarsa.

Yok mu başka düşünen. Bu çarşamba ve pazar son try-out lar olacak.

İstanbulda olsam gelirdim abi :p Spor hertürlüsüne varım Amerikan Futboluda çok ilgimi çekmiştir sırf o kıyafetleri giyip fotoğraf çektirmek için bile gelebilirim :)

Bende Emre yazınca Emre Yüksel sandım bir an, hayır Starter Fullback falan noluyor dedim,sırf canlı canlı bir insanın yok oluşunu izlemeye maçlarınıza gelirim diyecektim ki anladım mevzuyu...:=)

Eser Atalay' Alıntı:
Bende Emre yazınca Emre Yüksel sandım bir an, hayır Starter Fullback falan noluyor dedim,sırf canlı canlı bir insanın yok oluşunu izlemeye maçlarınıza gelirim diyecektim ki anladım mevzuyu...:=)

abi benim guardlarım iyi olsun, iyi bir QB olabilirim diye düşünüyorum. hala geç kalmış değilim.. 30 yaşına geldik ama fundementalim hala üst düzey. 70 yardaya nokta atışı yaparım. Mcnabb'den ne gördüysek artık. Görerek öğrenme metodu, kedi-kasap ilişkisi..

Bu pazar sezonun ilk maçını koç üniversitesinde koç stallions ile yapıyoruz.
special teamlerin olmayacağı scrimmage şeklinde geçecek hazırlık karşılaşması Emre'nin kariyerinde ki ilk maç olacak :)

Hadi hayırlısı.

Kendimle ilgili büyük hayalkırıklığı içindeyim şu anda :)

Birde 2 ayının beni devirdiği bir pozisyon vardı ya Murat abi. İşte orada tamamıyle katıldım artık aranıza heralde haha :) :) :)

:) Yorum yapmıyorum sana artık haha. Kendin yaparsın zaten.

Ben de memmun değilim kendimden herkes memmun olsa da. Daha iyi olmalıyız. 2 hafta sonra lig başlıyor.