Amerikan Futbolu

Abi şunu diyecem ben, starter olmadığımı görünce hafiften bozulmadım değil bak :) Ama çarşamba günkü idman için acaip hırslıyım şu anda, elimden kaza çıkabilir yani :) :)

Ben hiç bakmadım offence e kim başladı naptı ne etti. Sonlarda baktım sadece.
Koç sokmadı beni de sokmadı fb e. Dedim iyiydiniz herhalde :)

Savunma nasıldı onu söyle sen haha.

Savunma iyiydi ama ilk maç diye hata da yaptınız abi bak :) hatasız değildi yani :) :) Birde o kadar dedin o dizilimde FB ben oynayacam diye, ne sen oynadın ne de ben haha :)

Bizim first defence ilk oyun dışında td yemedi. 2 tane big play yedik sadece.

Koç sizi denemek istedi :) Oyunları öğren dedi bana merak etme. Çokta sıcak bakmıyorum aslında haha. Kendi lb kardeşlerime vurmak istemiyorum haha.

Hee lb kardeşlerine değil de fb kardeşlerine vurmak istiyorsun o da güzel abi :) :) Zaten idmanda nasıl vurduğunu da gördüm yani, 1 oyunla yırttım hahaha :) :) Allahtan beni de denedi yani koç :)

Ps: Ben ligde asla Rb oynamam abi :) :) Yani şöyle anlatayım karşımda fenerli görsem bu kadar hırslı dalmam ben ya :) :)

Zaten sorun o. RB dediğin adam bildiğin akıncı birliği gibi gitmesi gerek. Dışarı kaçan rb, rb değildir =)

Abi dışarı kaçan diyosun ama sen pozisyonu görmedin galiba :) Koç bana rb oynayacaksın dedi, sonra ilk oyunda topu Qb den aldım kafamı kaldırdığımda 2 ayı üstümdeydi zaten :) dışarı kaçamadım bile yani :) :)