Arda Ezer

Re: Arda Ezer'i de kaybettik !

facebookta fotoları gördüm.. pek sevindim.. pek yakışmışlar..
:)

hani gsbasket çiçeği flm yok mu??

Mutlu Yıllar Arda Ezer

Başkanın ve Madridli arkadaşım Gazanferin doğum günlerini kutlar, mutlu seneler dilerim...

Re: Mutlu Yıllar Arda Ezer ve Gazanfer Tosun

Bir arada bulunmamıza en büyük katkıyı sağlayanlardan birisi olan Arda Abi'nin ve basketbol bilgisiyle bize katkı saylayan Gazanfer'in bu güzel gününü kutlarım.

Mutlu yıllar...

Arda Abi'yle aynı anda doğmak güzel bir duygu :)

Mutlu yıllar diliyorum ben de kendisine..

Zamanında Turgut Özal´ı anarak açmıştım Arda´nın doğum günü başlığını, kuralları bir kez delmekle bir şey olmaz diyerek. Ey gidi günler ey. : )

Arda, yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...

Forumun efendi kişiliklerinden Gazanfer, sene sonunda hem Galatasaray´ın hem Barça´ın en güzel hediyeyi vermesi umuduyla... : ) Doğum günün kutlu olsun...

Arda abi nice mutlu senelere ailenle beraber çok güzel bi yaş geçirirsin umarım.

Gazanfer doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice senelere, sen bakma Onur Abi'ye
sezon sonunda Raul başkan'ın ellerinde yükselecek kupa.

Doğum günün kutlu olsun, Arda Abi.

Nice senelere Gazanfer. Umarım dileklerinin gerçekleştiği iyi bir yaş geçirirsin. Tabi Real ile ilgili olanlar dışında. 11 Nisan'da sizi biraz üzcek olsak da şimdiden kusura bakma. :)

Arda abi,Gazanfer abi doğumgününüz kutlu olsun...

İnşallah yeni yaşınız istediğiniz gibi güzel olur...

Arda Başgan doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara ayağını kırdıktan sonra sitede pek görünmedin en kısa zamanda aramızda görmek dilegiyle abi.

Gazanfer nice mutlu yıllara yeni yaşında Madrid sevdandan vazgeçmen dilegiyle :) ip ne ? Madrid olamazsın şampiyon :) Forza Barca 8)

Arda başkana ve Gazanfer'e mutlu yıllar dillerim. Doğum gününüz kutlu olsun.

İkinizinde Doğum günü kutlu olsun.Bir daha ki yaşınıza kadar umarım her şey yolunda gider.

Gazanfer için Real'in şampiyonluğu dışında... ;)