Askere Gidiyorum

Arkadaşlar , her TÜRK genci gibi vatani görevim olan askerlik vazifem için hem sevdiklerimden hem de 3 yılı geçen forumdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum.Ama çokta uzun bir süre değil kısa dönem olarak 12 nisan itibariyle Manisa'ya gidiyorum vakit buldukça (çarşı izinlerimde) forumada bakmayı ihmal etmeyeceğim. ;) Umarım Galatasarayımızın başarılarını ve şampiyonluk haberlerini orada kutlarım.
 
Ayrıca forumdan Mehmet Eskici Kütahya'ya kısa dönem olarak, Oytun Özdemir ise uzun dönem Tankçı olarak Ankara'ya gitmektedir.
Hepinize hayırlı tezkereler.
 
Ahmet Arif de uzun dönem Polatlı´ya gidiyormuş. Umarım fırsat buldukça yorumlarını bizimle paylaşmaya devam eder.

Biraz erken ama bütün arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler...
 
butun askere giden abilerime hayirli tezkereler .
ALLAH yardimciniz olsun. sag salim gidin sag salim gelin.
en buyuk asker bizim asker 8)
 
Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum.

Fırsatını buldukça forumumuza girip mutlu haberleri almanız dileğiyle...
 
Herkese hayırlı teskereler.. Kardeşimin biletlerisiniz.. :) Sizi dört gözle bekliyorlar.. Moral bozmanızı gerektirecek bir durum yok.. Gelince geldiğine pişman oluyor insan o kadar.. :) Güle güle gidin, güle güle gelin..Allah kavuştursun..
 
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.Tabi buraya yazmayan fakat özelden mesaj gönderen forum sakinlerine ayrıca teşekkürler ;)
Sözüm meclisten dışarı ama ''Askerlik yan gelip yatma yeri olmadı , olmayacakta''
Bende ordumuzun en zorlu ve cefakar sınıfı olan Piyade (321. dönem) olarak borcumu ödeyeceğim ama Manisa acemi birliğim bakalım oradan nereye gideceğim :roll:
Beni sevenler olduğu kadar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar da ''sevmeyenlere'' ve bu kısa süreli ayrılığa sevinenlere kötü bir haberim var !
İçimizdeki İrlandalılar ve klavye delikanlıları nöbetim askerde de devam edecek anlayan anladı değil mi ?
 

Üst