Herkes oynadığı sayfanın fotoğrafını kaydedip koysun siteye o halde
Halbuki tutan kupon onlarına yararınaBayram Kurtulmuş' Alıntı:Ya ben iddaa oynadığım bayiyi değiştirecem,uğursuz adamlar,kuponu elime verirken öyle bir ifadeleri varki inşallah ilk maçtan yatarsın der gibi
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:18 olsak ta bizde netten oynasak ya
Caja Laboral - Rytas maçı inanılmaz ya,Rytas nasıl 80 sayının üzerine çıktı hala inanamıyorum,bu maça üst verseydik iki takımda 70'i zor bulurduUğur Güven' Alıntı:Arkadaşlar üstüme gelmeyin yarın banko yazıcam herkes kazanıcak Ufak oynayınca kazanamıyorum şöyle 300-400 veren yapınca tutuyor
Canberk kardeşim kaç lira kaybettiysen fazlasını alıcaksın söz Tugay bu deplasmanda takım yenemeyen efes evinde bile 60 sayıda kalan efes en kötü zamanında partizandan 70 yedi ya ve bi o kadarda attı inanılmaz bişey sabah yazdığım kupona netten baktım herkes böyle oynamıştı iddaa kazandı...
Halbuki tutan kupon onlarına yararına [/quote:3mspvqlp]Yunus Gökyıldız' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":3mspvqlp]Ya ben iddaa oynadığım bayiyi değiştirecem,uğursuz adamlar,kuponu elime verirken öyle bir ifadeleri varki inşallah ilk maçtan yatarsın der gibi
Oynamayalım Abicim kalsınTugay Aktepe' Alıntı:Geç kalmayalım yarın için. Bu geceden özellikle Euroleague maçları için fikirleri olan paylaşsın lütfen.
Kubilay Yelkenci' Alıntı:NBA maçları için önerisi olan yok mu ya bu gece
Kubilay Yelkenci' Alıntı:NBA maçları için önerisi olan yok mu ya bu gece
Erdal Avcı' Alıntı:Miami - New York maçının handikapını bilmiyorum ama evinde olan Miami ,New York'u rahat yener.
Erdal Avcı' Alıntı:İyide New York evinde Miami ile oynamıştı.Hatta o Lakers maçından birkaç gün önceydi.
:roll: