püüü size fener'e oynanir mi len. :ehue
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Uğur abi ben bir maçta Uğur başkan oley der diğer maçta istifaya davet ederim Şaka bir yana ilk tecrübemiz kötü sonuçlandı. Artık hafta sonu bir patlama bekliyoruz; Uğur Abi, Tugay Abi
Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.
Size bol şans..
Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.
Size bol şans..
Size bol şans..
Kardeş bu iddaa daha çok eğlence,hemde olursa biraz para kazanmak,bozma moralini,hep birlikte devam edelim kaybettiklerimizi fazlasıyla kazanacağız.Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.
Size bol şans..
Hayırlı olsun Okan Bu gece çok NBA maçı var kupon paylaşcak olan var mı ?Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:genk yemesse 17lira alacağım.az da olsa benim için şu tatil zamanında haftasonu haryacağm güzel para olacak
ee bugün burda bir çalışma yapıyoruz dmi yarın için