Sporx tahmin liginde üyelik aldım ve Gsbasket diye bi lig kurdum haftalık ödüller felan var üye olanlar nick ini yazsın lige alıyım.
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Tugaycım keske Wolsburg macını koymasadın sakat biraz.
Mustafa Yanar' Alıntı:Haydi cimbomum bir sana kaldım son maçımsın kazanalım bende yolumu bulayım
Tugay Aktepe' Alıntı:Nilay Abla'ya da çok güvendiğimden bu maçı ben önerdim.Feyenoord kazanamaz.Karşısında İsveç Süper Ligi'nin lideri var ki müthiş istikrarı olan bir ekip.Her hafta kuponuma koyduğum bir takımdır.Garanti isteyen arkadaşlar bu maçı 02(Ç) yüksek oran isteyen arkadaşlar 6,25'lik orandan Kalmar'ı direk 2 yazabilirler.Bu maç için alt-üst oynamak isteyenler için üst seçeneği çok mantıklı olur.
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Dinamo Bukres gol atar mı Tugay onu soyle sen.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":40ngo5n0]Haydi cimbomum bir sana kaldım son maçımsın kazanalım bende yolumu bulayım
Mustafa Yanar' Alıntı:Bu ne maçtı tugay abi yaa çok KOLAY gol yiyoruz ama lincoln tipik golünü attı rakibe çarptırarak Ama sonuçta kazandım
Mustafa Yanar' Alıntı:Abla hakkaten kaybın büyükmüş Neyse inşaallah hafta sonu tutturursun key
[/quote:33s220ty]Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Hüseyin Karaçil":33s220ty]ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE KOPONU
341 Porto - Fenerbahçe =1 (1.65)
343 Steaua Bucuresti - Bayern Munich =2 (1.60)
433 Omonia - Manchester City =2 (1.55)
454 Bellinzona - Galatasaray =2 (1.50)
514 Borac_C Ajax Amsterdam =2(1.45)
516 Everton - Standard Liège =1 (1.45)
TOPLAM=12.90
[/quote:297aos4s]S.Nilay Kızılok' Alıntı:Ya Mustafacım zaten 2 gun once 166 ytl aldım.
Ama, 800 liralık bisi almak icin cok kazanmam lazım
daha.
[quote="Mustafa Yanar":297aos4s]Abla hakkaten kaybın büyükmüş Neyse inşaallah hafta sonu tutturursun key