Yatırma kesin yatarsın. Beşiktaş'a 1.20'den hayatta oynamam. Gençlerbirliği maçı 1 bitmeyebilir, Liverpool maçı da büyük ihtimal bence üst biter. Ayrıca Trabzonspor'da kazanamayacak.Mert Yigit Kazan' Alıntı:Benim Kuponum...
Dün akşam 18.00den beri baya uğraştım şöyle yorumladım...
433 Beşiktaş - Konya (1) 1.20 BANKO (Üst oynanabilir oranı cazip gelirse)
622 G.Birliği - G.Oftaş (1) 1.50 BANKO
616 Denizlispor - Bursaspor (02) Çifte şans 1.52 {garanti maçlardan birisi}
355 Aston Villa - Liverpool (Alt) 1.60
624 Galatasaray - Ç.Rize (1) 1.20 BANKO
---------------------------------------------------------------------------------------
Yukardaki kupona oynucam eğer oranı biraz artsın derseniz şu maçlarıda ekleyebilirsiniz...
545 Trabzonspor - Sivas (1) 1.40
621 G.Antep - Kasımaşa (1) 1.55
222 B.Leverkusen - E.Cottbus (1) 1.40
Herkese Bol şans key
Abi Stuttgart'a oynanır mı ya? Gomez yoktu, Yıldıray yoktu, Cacau sakat sakat oynadı. Yani önemli hücum oyuncuları eksikti. Buna rağmen 2 gol attılar fakat Schalke'de golcü bir takım olduğu için onlarda 2 gol attılar. Gomez oynasaydı kesin Stuttgart alırdı maçı ama Gomez'in oynamadığı bir maçta Stuttgart'a vermek yanlış olmuş. Sağlık olsun artık abi. Ama tebrikler İ.B.B.'yi bilmişsin.Burak Barut' Alıntı:Bir kupon yaptım 4 maçlık 1 e 37 veriyordu
Eee tabi ki İ.B.B'ye oynadım
Sağolsun Stutgart yatırdı beni tek maça .Şiddetle kınamak istıyorum onları.
Rezillik diz boyu. Sadece ve sadece Liverpool maçı tuttu. Werder 2-0 önde olduğu maçı kazanamaz, Lyon güç kaybetmiş bir Toulouse'a mağlup olur, evinde süper oynayan Cardiff yine mağlup olur. :? Hey Allahım ya ilk haftadan çok kötü gümledik. Demekki 2 gün boyunca çalışmak bir işe yaramıyormuş. :?Emre Özdoğan' Alıntı:2 günlük yoğun çalışmalarımdan sonra bugünkü maçlar için hazırladığım kuponum:
215---Bochum-Werder Bremen---2---1.75
236---Cardiff-Stoke City----------1---1.85
345---Toulouse-Lyon---------------2---1.65
355---Aston Villa-Liverpool--------2---1.75
Toplam oran: 9,3
Hadi bakalım hayırlısı. Sizlere de bu kuponu oynamanızı tavsiye ederim.
Mert Yigit Kazan' Alıntı:Emreciğim bu kupon maç kodu 215 olan Bochum-Werder Bremen maçıyla yatar.Sonra dizlerini dövme
Can en iyisi burada açıklayıp kuponunun uğurunu bozacağına kazandığın zaman Ayhan Şahenk´te sosisli partileri ver. Bizim de haberimiz olsun ki bedava sosisli yemeye gelelimCan Bulubay' Alıntı:425 St Etienne - Valenciennes Maç Sonucu 1 - / - - - 1.55-0.0 Sonuç: 1
223 Wolfsburg - Bielefeld Maç Sonucu 1 - / - - - 1.7-0.0 Sonuç: 2
416 Lorient - Monaco AltıÜstü ALTI - / - - - 1.45-0.0 Sonuç: ÜST
361 Brann - Rosenborg AltıÜstü ÜSTÜ - / - - - 1.45-0.0 Sonuç: ÜST
355 Aston Villa - Liverpool Maç Sonucu 2 - / - - - 1.75-0.0 Sonuç: 2
345 Toulouse - Lyon Maç Sonucu 2 - / - - - 1.65-0.0 Sonuç: 1
333 Hibernian - Gretna Maç Sonucu 1 - / - - - 1.3-0.0 Sonuç: 1
Aklına gelemeyecek maçları sölüyor sen kendini zor tutuyosun gülmemek için , ama verdiği maçların oranları en az 1.70 falan oluyo ve tutuyo şaka gibi ...Burak Barut' Alıntı:Ablacım bu maçların tutmama ihtimali çok diyecem ama umarım kızmazsın