Bi fantezi kupon bide antep maçına bilet parası için bi garanti kupon yaptım garanti kupon tuttu etienne 1 juventus ilkyarı 0 Touluse 02 çifte şans 5 bastım 31 geldi antep maçına kale arkası bilet parası çıktı neyseki
804 badalona üst (150.5)
813 telekom 2/2 (3.5/6.5)
463 antep 1
6.12 oran.
iddaa'da asla garanti maç yok ama hani sevgili arkadaşlar biraz daha dikkatli olsak,Villareal macını herkes banko 1 geçmiş pekii bir sorum olacak eldeki hangi veriye göre?Villareal bu sene küme düşmemeye oynayan bir takım,Levante ise İspanyada şuan lig lideri,deplasman maçlarında ise en zirvede ve haliyle dakika 60 Villareal 0 Levante 3
Manu'ya 100 bastım ben tek maç.Onun dısında 20-25 liraya yakında kaybettim.Her açıdan berbat bir hafta oldu benim için,geçen hafta 200 milyona yakın kazanmıştım o yüzden gaza gelip bastım paraları,sonu acı oldu tabiTanju, dün beni de çok üzdü bizim maç. Kendim yazdım, çevremde yazdırdım. Hakikatten ilginç bir şekilde üst oldu. Kısmet artık. Manu'nun evinde ezeli rakibinden 6 yediği hafta sürprize açıktır elbet..
Manu'ya 100 bastım ben tek maç.Onun dısında 20-25 liraya yakında kaybettim.Her açıdan berbat bir hafta oldu benim için,geçen hafta 200 milyona yakın kazanmıştım o yüzden gaza gelip bastım paraları,sonu acı oldu tabi
Aynen Netten oynuyorsan dahada felaket,kumarbaz oluyorum resmen bir kupon ilk maçtan yatıyor ardından kalan maçlar ile ayrı bir kupon yapıyorum hemen Neyse Euroleague maçlarına çok güveniyorum,iyi şeyler çıkacaktır bu hafta.Serkan, ne kadar geliyor fazlası gidiyor emin ol. Aldığımızı illa ki geri vermek için uğraşıyoruz biz..
Yeni program açıklandığına göre Tanju abi,Tugay abi ve diğerlerini buraya bekliyoruz
Canberk, haftasonu futbol yorumlarımdaki faciadan sonra benden maç istediğine emin misin ?