Tanju, öyle mantıklı yazıyorsun ki bıraktığım İddia´ya başlatacaksın beni. Hele bu sayfa başındaki analizin... Acaba İddia´ya verdiğim paraları kurtarmak için sunulan bir fırsat mısın sen? : )
Selçuk +6,5 almıştım ama çabuk değişti handikaplar, 2,5'a düştü. Ortada geçer maç, Selçuk daha kaliteli takım. Neyse yeni handikaplardan Galatasaray ilk yarı -5,5 iyi bence. Samsun 3'de 3 ama kadrosu abartı değil, bir Kaski ya da bir Botaş değiller 6-7 olarak bitirirler ligi. İlk yarıdan 6 farkı yaparız maçı ciddiye alırsak.
Galatasaray kadınlar 2'den 2
karşıyaka üst
erdemir 1'den 1
5'e 43 aldım.
Yarında 20 misli ; Galatasaray * Anadolu Efes maçına 1, F.Ülker * Telekom 1'den 1 vermeyi düşnüüyorum. olur mu sizce
Leon - Le palma maçına iddaa le palmaya 7.5 handikap vermiş
Leon son 8 maçta 5 maglubiyet 3 galibiyet almış Le palma 8 maçta 6 galibiyet 2 maglubiyet almış bu istatisklere dayanarak le palmanın 8 farklı maglup olacagını düşünmüyorum maç sonucu 2 mantıklı görünüyor .
Bu arada Milano - Siena maçı 2 den 2 olur mu ya da alt üst girmek daha mı mantıklı ?
idç ve fb-telekom 2 vermiştim geriye fb-antakya2 Shipp - Vujacic, vujacic daha fazla sayı atar kaldı