Orduspor-Galataray (ALT) 1,75
Man.City-Arsenal (ÜST) 1,40
Fenerbahçe-Trabzonspor (MS1) 1,70
F.Ülker-Olin Edirne(H) (1/1) 6,5-12,5 hnd
Beşiktaş(H)-Galatasaray (2/2) 2,5-4,5 hnd
Toplam Oran : 21,00
* Orduspor-Galatasaray maçı için çok fazla gol beklemiyorum. Orduspor kontrollü oynayan bir ekip keza bizim takımımızda son maçlarda gole kalesini kapatmış durumda. ALT çok uygun.
* Man.City-Arsenal maçında kupa maçının tam tersi bol gol bekliyorum. Sonuçta iki ekip de açık oynuyorlar. Kaliteli gol ayakları var. Üst seçeneği uygun, risk alınıp 4-6 gol seçeneği de tercih edilebilir.
* Fenerbahçe de evinde Trabzonspor'u yenecektir. Trabzon da ortasahanın en iyi ismi Zokora ve defansın belkemiği Giray oynamayacaklar. Derbi sonrası ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak olan Fenerbahçe kazanmak için herşeyi yapacaktır. 1,70 kaçırılmaması gereken bir oran.
* F.Ülker Euroleague yorgunu olabilir ama Olin Edirne ligin zayıf ekiplerinden. Özellikle Gökhan Taştimur'un ayrılışı ile sıradan bir takım oldular. Handikaplar uygun geldi bana. 1/1 denenir.
* Beşiktaş-Galatasaray maçında da sistem konuşacaktır. Beşiktaş atarak kazanmaya çalışacak ama karşısında yememeyi kendisine prensip edinmiş bir takım var. 2/2 ilk tercihimdir daha sonra da 151,5 ÜSTÜ kuponlara yazılabilir.