Bahtsizbedewi Askerden GELDİ( HÜRGENERAL FIRAT)

bahtsızda teknik sorunlardan dolayı ( :p) bu cuma evde olcak..persembe taburcu olcakmış..kendisi zıp zıp zıplamak dışında bütün faaliyetleri agrısız sızısız halledebildiğini sölesede.. ben ilk maçta dikişlerinin patlama riski oldugunu düşünüorumm... :kop

neyse artık gelsin de kendi anlatsın ..

walla şuan ewde olduğumu söylüyolar amainanın bu ew eski ewime hiç benzmio yafeci duygusal oldum Allah' ıma şükürler lsun sağlığım sıhatim yerinde babamı kandırırsam fb maçında we tabi daha önce cumartesi bayan maçında görüşmek dileklerimle :atki
bu arada w-chen kardeşim (saygıdeğer üstdewrem sende hoş geldin)

hosgeldın comez dedem darısı benım basıma atarsa 180

gecmez dımı hocam bu gunler kahır be ızdırap 15gunızne geldım gel sen bı de asık ol war mı boyle bısey napcaz sımdı

tylerdurden' Alıntı:
hosgeldın comez dedem darısı benım basıma atarsa 180

gecmez dımı hocam bu gunler kahır be ızdırap 15gunızne geldım gel sen bı de asık ol war mı boyle bısey napcaz sımdı
aman kardeşim ya aşık olmak için daha rahat bi zaman bulamadın mı .. bak bu yaşına kadar siwil yaşamışsın töö be ya şimdi mi aşık olunur.. allah kolaylık versin sana :kop :kop :kop :hi

X' Alıntı:
Bahtsizbedewi' Alıntı:
X' Alıntı:
Hosgeldin bahtsiz.
W-chenide gorduk hem stad disinda hemde stadda.
Onada yeniden hosgeldin diyelim.
Teşekkürler h. sonu tekel maçında görüşmek dileğiyle!!!

Sen geldinde biz daha tam gelemedik.Izin bugun bitti.Birazdan mesai baslar :?
ya ben kendi askerliğimden 1 sey anlamıodum da seninkinden hiççç 1 sey annamadım be komutanım ;)

margo' Alıntı:
yenilmezArmada' Alıntı:
bahtsızbedewi ayağın uğurlu geldi.

basketbol, futbol, iddaa falan filan :kop :kop devamı gelsın lutfen...
aminn diorumm...:)
şimdilik bi sorun yok .. gittiği 2 basketbol ve bir futbol maçında GS miz galipp...

efes maçında bi sorun çıkarsa bahtsızı lanetliyoruzzz :p :muhaha :hi

bide yaw.. bahtsız yeniden askere mi gidecen sennn :roll:

arkadaşlar bu akşam saat21 30'da bahtsız yine yolcu ıyy geldi gına falan oldum ama napalım vatan borcu son 21 gün yapıp gelşecem inş. yine askeriyede boş olduğumda yada olmadı haftasonları cafelerden eşlik edeceğim sizlere tekrar görüşmek üzere (yanlış hesap yapmadıysam bjk macında tribündeki yerimi alacağım) :roll: