Banvit Maçı Zirvesi

Gerek okul, gerek iş derken ikinci maça gidemiyoruz. İlk maçı da beraber izlemiştik, bu maç için de aynı düşünce geçerli. Gelebilecek bütün dostları bekleriz..

Vera / 18:00
 
Arkadaşlar bu maç için deplasmana organizasyon yapmayacağız, fakat Balıkesir, İzmir, Erdek ve Çanakkale'den bi çok Aslan yürekli salondaki yerini alacak. Dediğim gibi bu maç için deplasman organizasyonu yok Nevizadede izleyeceğiz.
 
Kocaeli'nde olduğumdan gelemiyorum.Yine bilardo salonunda izleyeceğim maçı.Çünkü Kocaeli'de bu maçı yayınlayacak cafe bulmak imkansız.
 
İlk maçı kazandığımızı anlayamadan ikinci maç geldi çattı.:) Birlikte izlememek olmazdı.Efes-FBÜ maçını da izleyebiliriz akabinde.
 
ilk maçta sözlükten de arkadaşların katılımıyla 20 kişinin üzerinde bir kalabalık maçı beraber izledik, turistlerin de oldukça dikkatini çektik, türkiye'de basketbol için böyle bir kitlenin bir araya geldiğini gördüklerinde.
bugün saatin biraz erken olması sebebiyle, iş çıkışı gecikmeler olabilir, fakat keyifli bir akşam geçirebilmek adına, oradayım..
 
Beste güzel olmuş ama tribünde söylenmesi kolay değil, en azından zaman alır. Bana göre birbirine benzer yeni besteler üretmek yerine Nevizade´yi iyice yerleştirmek daha doğru olur tribünlerimize.

Bu akşam aranızda olmak güzel olurdu, Beşiktaş maçının tadı damağımda kaldı... Umarım yine yüzümüz güler ve keyifli bir Nevizade gecesi sizleri bekler.
 
Baslık besteye dogru kaymıs, macta falan soylenmez zaten bu beste, keyıf anında soylenır anca, konu farklı yerlere gıtmesın rıca edıyorum.

Alı Erdem, bıletı onceden alman daha dogru olur, bellı olmaz.

Gelebılecek herkesı beklıyoruz, yarı fınal heyecanını hep beraber yasayalım..
 
Beste hakkında açıklama yapma ihtiyacı hissettim :) .

Bu beste bi arada söyleyince gerçekten keyifli bir hal alıyor iki gün önce bandırmada yaşadık, ama ne maç önünde yada maç sırasında asla söylenebilecek beste değil, iste Nevizade'de tam içerken yada deplasman otobüsünde falan güzel olur :) :) .
 
Bu akşamki organizasyonun şeref konuğu, Mithat Duran olacaktır arkadaşlar. Sırf bu nedenle bile gelmelisiniz :p

Söylemiş olalım da buradan, sonra vay efendim Drogba ne zaman gelecek, kaleci transfer ne oldu falan diye adamın başını ağrıtmayın. :)
 

Üst