Barclays Premier League...

Stoke C. 3 - 2 Sunderland
Aston Villa 2 - 2 Fulham
Everton 5 - 3 Blackpool
Manchester C. 3 - 0 West Bromwich A.
Newcastle U. 4 - 4 Arsenal
Tottenham H. 1 - 1 Bolton W.
Wigan Athletic 4 - 3 Blackburn R.

Neler olmuş bu hafta neler :)

Şok içindeyim, hem de çok büyük...

Maçı açtım dakika 10 ve skor 3-0 olunca kapattım. Sonuç belliydi benim için ama işler o şekilde gelişmedi. Ardından 4. gol.

4-0 lık skor, 10 kişi kalmak asla bahane değil bu skorla. Değil 10 kişi, 7 kişi olsan sahada verilmeyecek bir maç bu.

Çok önemli bir haftada puan kaybı yaptık, lider Manu da ligde ilk kez yenildi. En azından 1 puan yaklaştık. :D

Belirtmeden geçemeyeceğim, maç 4-0 diye hakemin rahatlıkla verdiği olmayan penaltı herşeyin başlangıcı oldu...

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, ülke tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirerek kadrosuna kattığı Fernando Torres ile ilk maçından mağlup ayrılsa da forma satışıyla teselli buldu.

Eurosport

West Brom devreyi 3-0 önde kapadı.Maç an itibariyle 3-3 oldu.West Ham eşitliği sağladı. EPLde her hafta bi comeback mevcut.

3-0dan maç verdik ya :(
demba ba 2 tane attı.tamas oynadığı defans iyi mi olur.hodgson toparla artık şu takımı.
stoperde ibanez-olsson orta sahaya scharneri forvetede velayı koy toparlarız.
ama bu skora rağmen west ham altımızda.

Bu gece Chelsea- Man. Utd maçı varmış..
Bu takımın taraftarları kadar Arsenal'liler de merakla bekliyordur..
Chelsea ne zamandır geri geri gidiyordu, bakalım ne yapacaklar.

hayatımda gördüğüm en komik penaltıyı dün çaldılar chelseaye.yav öyle penaltı olur mu?
zhirkov bırakıverdi kendini.maçın hakkı beraberlikti.chelsea ilgili düşüncelerim bu galibiyete rağmen değişmedi.
hiç birşey olmaz onlardan o kadro gençleştirilmezse.

Lig kupası finalinde Arsenal'i yenerek kupayı alan Birmingham evinde WBA'ya 3-1 mağlup olmuş.İlginç bir skor. WBA'cı arkadaşlara da selamlar iyi galibiyet.:)

Lig kupası finalinde Arsenal'i yenerek kupayı alan Birmingham evinde WBA'ya 3-1 mağlup olmuş.İlginç bir skor. WBA'cı arkadaşlara da selamlar iyi galibiyet.:)

teşekkürler alpaslan.iyi oynayarak kazandık.maçı izledim.morrison güzel bir gol attı.72de üçüncü golden sonra maç bitti.pas yaptık ve maçı bitirdik.kümede kalma yolunda 6 puanlık maçı aldık.:)

Manu Chelsea deplasmanında kaybetmiş.Maçın eksik puan farkı 4.Manu bu hafta L'pool deplasmanında. 2 maç sonra liderliği alabilirsin.

Dk 50 Arsenal 0-0 Sunderland Bu maçta puan kaybı affedilemez.Senelerdir bu tip maçlardan kaybetti şampiyonluğu Arsenal.

everton'daki beliçkalı , felliani mi ne var..
bonus kafalı, sıfatsız..
türkiye-belçika maçında tamamen sakatlamak için arda'nın bileğine basmıştı ayağında top bile yokken..
sonra Arda o maçı sakat tamamladı ve bir daha da tam olarak iyileşmedi.
Şimdi Felliani sakatlanmış ve sezonu kapatmış, ciddi bir sakatlıkmış..
Üzüldüysem Allah belamı versin, hatta çok da sevindim..
Kim olursa olsun, bilerek adam sakatlamaya teşebbüs eden futbolcu bin beter olsun..
Umarım kariyeri bitmiştir..
Sıfatına tükürdüğüm..

everton'daki beliçkalı , felliani mi ne var..
bonus kafalı, sıfatsız..
türkiye-belçika maçında tamamen sakatlamak için arda'nın bileğine basmıştı ayağında top bile yokken..
sonra Arda o maçı sakat tamamladı ve bir daha da tam olarak iyileşmedi.
Şimdi Felliani sakatlanmış ve sezonu kapatmış, ciddi bir sakatlıkmış..
Üzüldüysem Allah belamı versin, hatta çok da sevindim..
Kim olursa olsun, bilerek adam sakatlamaya teşebbüs eden futbolcu bin beter olsun..
Umarım kariyeri bitmiştir..
Sıfatına tükürdüğüm..

+1 :) Fellaini'yi severdim ama o olaydan sonra bitti benim için.

Bu arada dediğim gibi Arsenal puan kaybetti 0-0 ile.Boşuna oynuyolar bu ligde böyle maçları kazanamazsan olmaz bu iş.Kendi sahasında WBA'ya Totthennam'a bir takım daha var ek olarak,3 maç kaybettiler içerde. 2 de beraberlik var.Yazık hep buraya kadar götürüp pisi pisine veriyorlar puanları.Manu Chelsea'ye kaybetmiş,bugün Liverpool ile oynuyolar.Sen kazanamıyosun.Dicek bişey yok :)