Başkan Adnan Polat Engelsiz Aslanlarla Yemekte Buluştu

B_2708_SRD_6002_B.jpg

Başkan Adnan Polat Engelsiz Aslanlarla Yemekte Buluştu

Geçtiğimiz ay Japonya'da düzenlenen turnuvada bir ilke imza atarak Kıtalararası Şampiyon olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı için Galatasaray Yönetim Kurulu tarafından, Galatasaray Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri'nde bir yemek daveti verildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Bil, Cemal Özgörkey, Ali Haşhaş ve Haldun Üstünel'in de katıldığı yemek davetinde Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şube Kaptanı Dilara Endican, şampiyon takımımızın antrenörü Remzi Sedat İncesu ve şampiyon Engelsiz Aslanlarımız yer aldılar.

Yemek öncesinde bir konuşma yapan Başkan Adnan Polat, şampiyon takımımızın teknik heyetini ve oyuncularını kutladıktan sonra bu yemeğin Kıtalararası Şampiyona şerefine verilen bir kutlama yemeği olduğunu belirtti. Adnan Polat sözlerini şöyle sürdürdü, "Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Store olarak şampiyon Engelsiz Aslanlarımız için hem bir kutlama yemeği hazırladık hem de onlara ufak da olsa hediyelerimiz olacak. Umarım bu tip mutlu günleri camia olarak sık sık yaşarız.

Biliyorsunuz Türkiye'de futbol dışında kalan spor dallarına fazla ilgi gösterilmiyor. Ancak Engelsiz Aslanlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı medyamıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Gerçi gereken ilgiyi aldı mı diye soracak olursanız, bence almadı. Ama yine de bu şubemize haberlerinde, köşelerinde yer veren medya mensuplarına da teşekkür ediyorum. Bence bu kardeşlerimizi motive etmemiz lazım, çünkü Engelsiz Aslanlarımız Türkiye'deki 2,5 milyon bedensel dezavantajlı vatandaşımızın da yüreği, aklı ve ruhu oluyor. Vatandaşlarımızı da düşünerek medyamızın bu mesajı daha sağlıklı ve daha sık olarak vermesi gerektiğini düşünüyorum."

Konuşma sonrasında Başkan Adnan Polat, Galatasaray Store tarafından hazırlanan ve içinde 1908 Serisi özel tasarım formalar ile bir adet kol saatinin olduğu hediye paketlerini teknik ekibimiz ve oyuncularımıza bizzat kendisi takdim etti.

http://www.galatasaray.org/basketbol/te ... r/2708.php
 
Allah razı olsun organizasyonu yapanlardanda yine bu başarının yanında hiçbirşey.Futbol takımı yarı final oynasa yer yerinden oynar :?
 

Üst