Nesine ye üyelik yetiyor ama spikersiz yayın.maçlar nerelerde yayınlanıyor arkadaşlar? unics maçını izleyebiliyor muyuz? 144p yayın yapan korsan sitelerle uğraşmamayı umuyorum.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nesine ye üyelik yetiyor ama spikersiz yayın.maçlar nerelerde yayınlanıyor arkadaşlar? unics maçını izleyebiliyor muyuz? 144p yayın yapan korsan sitelerle uğraşmamayı umuyorum.
Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin yayıncısı A Spor olmuş.
18 Ekim Salı
21.30 Proximus Spirou - Beşiktaş (Canlı)
01.00 Ironi Nahariya - Banvit (Bant)
19 Ekim Çarşamba
19.00 Oradea - Karşıyaka (Canlı)
Çarşamba saat 19.00'daki Uşak - Neptunas maçı ile ilgili bir bilgi verilmemiş. Sanırım onu da banttan verecekler. Bence haftanın en dikkat çekici karşılaşması...
Eurolig özetlerini izledim trtden onu bile seslendirememişler. Baskonia maçında bargnaninin iki basketini gösterdi biri smaçtı biri üçlük ikisine de larkin dedi. Sonra larkinin maç istatistiğini söyledi. :/EL maçlarını anlatan TRT Spor spikerinin basketbola ilgisi nedir bilmiyorum ama coşkusu maalesef sıfır. Birde tabieti ne olursa olsun her oyuncu ismini İngilizce telafüz etme hastalığı yok mu çok sinir bozucu. Sesi kısıp izledim olmadı, sesi açtım olmadı.Stadyum programı için futbol yayını için transfer yapıp duruyorlar ama belki birini de basketbol için bulurlar.
https://www.youtube.com/watch?v=H53Xtcu3F1M
Arkadaşlar Sakarya ile Pertev'in maçının linki bu. Sakarya bu linkten canlı yayın yapmış ancak video ülkemize açık değil. Telif hakkından dolayı youtube'ın aldığı bir önlem sebebiyle böyle. VPN açarsanız izleyebilirsiniz ancak ses yok. Muhtemelen molalarda vs çalınan şarkılardan dolayı telif hakkında takıldı video ve youtube sesi tamamen kesti.
Bizim bu hafta ikinci maçımız hangi gün?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
19:00 Beşiktaş - Partizan (A Spor)
19:30 Mersin BŞB - Montpellier (FIBA TV)
20:00 Zenit - Murcia (Eurosport 2)
20:00 Galatasaray - Riga (GS TV)
20:30 Gaziantep - Cluj (FIBA TV)
20:45 Fenerbahçe - Zalgiris (TRT Spor)
21:00 Skyliners - Banvit (Smart Spor 2)
21:05 Maccabi - Galatasaray (Lig TV 3)
21:45 Malaga - Bayern (Eurosport 2)
Bayan takımının yayını Gstv den kaldırıldı mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi