Basketbol Oynama Zamanı - 25 Aralık Cumartesi

Farklı platformlar ile maçlar yapmak ve bu maçlardan galibiyet çıkarmak isteniyorsa öncelikle içimizden en iyilerini seçmek lazım. 15 kişi ile olacak işler değil bunlar. Sonucu hepimiz gördük. Geçen haftada bunun muhabbeti dönüyordu. 4'erden 4 takım çıkarıp turnuva yapalım diye. Zirvedeki katılım sayısına ulaşılacağını temenni ederek bu Cumartesi turnuva çağrısı yapıyorum.

Re: 4 Takım Çıkarın: Turnuva Zamanı - 25 Aralık Cumartesi

Geçen gün izlediğimde farkettim de önemli bir potansiyele sahibiz. Bunu değerlendirmek gerekiyor. Basketbol sitesi olduğumuza göre benim gibi spor özürlü olanlar hariç herkes katılmalı bence. :)

Basket oynamaya pek yeteneğim yoktur ama futbolda "eh, idare eder" diyecek kadar oynarım.

4)Ömer Faruk Ünalan

Not: Basket içinse değerlendirilmeye alınmamasını rica ediyorum :)

Bende gelmek isterim fakat maç Pazar günü olsa, birde cumartesi geliyorum diyen herkesle Galatasaray-Mef voleybol maçına gitsek :)

Ben de gelirim her türlü. Takımlar kim kim olacak ?

Şimdi o 4 isim ekleniyor mu ?

Ahmet Edip' Alıntı:
Futbol için mi basketbol için mi bu seçme arkadaşlar ?

Basketbol için.

Ayrıca o şekilde kadro olmaz. Maç günü ayarlanır. Denk olsun ki zevki çıksın.

Erdal ve Doğan. Ekledim sizi de.

Şimdi ben olayı anlayamadım. Hem turnuvayı kazanan takımın bundan sonra site temsiliyetini gerçekleştirmesi düşünülüyor, hem de birileri takım oluşturup yazınca da "Çok güçlü oldunuz" deniyor. Burada biraz tezat var. Pek tabi ki en iyi takım siteyi temsil etme hakkı kazanacak. Bunda ne gibi bir yanlış var anlayamadım.

Ayrıca Bülent ve Emre' nin aynı takımda olmasına fazla takılmayın. Geçen hafta Emre' yi biraz küçümsediler ve şutuna savunma yapılmadığı için yıldız oldu. Yoksa bu yazıları da okuyacaktır zaten; static şutör insanları çok fazla korkutmamalı :)

Ben Murat' ın yazdığı kadroya bir ilave daha yapıp, olası bir olumsuzlukta takımın tam olabilmesi için aday kadromuza geçen hafta yerlerde sürünen Ömer' i de ekliyorum. Polimik yaratmak için yazmıyorum ama bence yıllardır tanıdığım Ömer meziyetleri ve fiziği ile Emre' den daha tehlikeli bir isim. Kendisini göstermesi için bir şans daha vermek lazım :)

* Arda Ezer
* Levent Öktener
* Ömer Horzum
* Murat İnal
* Bülent Çelik
* Emre Ozcan

NOT: Sanırım bu hafta Emre Ozcan müsait değil, İstanbul dışında diye bir duyum aldım. Murat ve benim de düzenli olarak özürlerimizin ortaya çıkacağı düşünülürse, bu aday kadro uygun olacaktır.

Arda EZER' Alıntı:
Şimdi ben olayı anlayamadım. Hem turnuvayı kazanan takımın bundan sonra site temsiliyetini gerçekleştirmesi düşünülüyor, hem de birileri takım oluşturup yazınca da "Çok güçlü oldunuz" deniyor. Burada biraz tezat var. Pek tabi ki en iyi takım siteyi temsil etme hakkı kazanacak. Bunda ne gibi bir yanlış var anlayamadım.

Ayrıca Bülent ve Emre' nin aynı takımda olmasına fazla takılmayın. Geçen hafta Emre' yi biraz küçümsediler ve şutuna savunma yapılmadığı için yıldız oldu. Yoksa bu yazıları da okuyacaktır zaten; static şutör insanları çok fazla korkutmamalı :)

Ben Murat' ın yazdığı kadroya bir ilave daha yapıp, olası bir olumsuzlukta takımın tam olabilmesi için aday kadromuza geçen hafta yerlerde sürünen Ömer' i de ekliyorum. Polimik yaratmak için yazmıyorum ama bence yıllardır tanıdığım Ömer meziyetleri ve fiziği ile Emre' den daha tehlikeli bir isim. Kendisini göstermesi için bir şans daha vermek lazım :)

* Arda Ezer
* Levent Öktener
* Ömer Horzum
* Murat İnal
* Bülent Çelik
* Emre Ozcan

NOT: Sanırım bu hafta Emre Ozcan müsait değil, İstanbul dışında diye bir duyum aldım. Murat ve benim de düzenli olarak özürlerimizin ortaya çıkacağı düşünülürse, bu aday kadro uygun olacaktır.

Arda Abi, bizim yapmak istediğimiz olay çok farklı. Bu geçen Cumartesi günüde konuşuldu biliyorsun. 16 kişilik bir turnuva oluştururuz. 4'erli 4 takım aralarında kapışır. 2'si bir potada diğer 2'si diğer potada. Sonra kazananlarla kazananlar, kaybedenlerle kaybedenler oynar. Şampiyon,2., 3., 4. belirlenir. Bu hafta sonu bunu düzenliyoruz. Yani senin yazdığın o kadro ile herhangi bir maça çıkmıyoruz. Zaten 4 kişi ile maça çıkılmayacağına göre, bir o kadar kişi daha lazım. Eğer yazdığın isimler bu hafta sonu maça gelecekse listeye ekleyelim. Denk bir 4 takım kurulur, maç yapılır. Kimin ne olduğu 2 saat boyunca ortaya çıkar, bundan sonraki maçlarda da belirlenen 7-8 kişi oynar.

Edit: Sözlerimin yanlış anlaşıldığı haberini aldım. Üslubumun rahatsız ettiği insanlardan özür dilerim.

Arkadaşlar sanırım 16-17 kişi gelecek, bu turnuva pazar olsa,Cumartesi hep beraber erkek voleybol maçına gitsek ?