Şimdi ben olayı anlayamadım. Hem turnuvayı kazanan takımın bundan sonra site temsiliyetini gerçekleştirmesi düşünülüyor, hem de birileri takım oluşturup yazınca da "Çok güçlü oldunuz" deniyor. Burada biraz tezat var. Pek tabi ki en iyi takım siteyi temsil etme hakkı kazanacak. Bunda ne gibi bir yanlış var anlayamadım.
Ayrıca Bülent ve Emre' nin aynı takımda olmasına fazla takılmayın. Geçen hafta Emre' yi biraz küçümsediler ve şutuna savunma yapılmadığı için yıldız oldu. Yoksa bu yazıları da okuyacaktır zaten; static şutör insanları çok fazla korkutmamalı
Ben Murat' ın yazdığı kadroya bir ilave daha yapıp, olası bir olumsuzlukta takımın tam olabilmesi için aday kadromuza geçen hafta yerlerde sürünen Ömer' i de ekliyorum. Polimik yaratmak için yazmıyorum ama bence yıllardır tanıdığım Ömer meziyetleri ve fiziği ile Emre' den daha tehlikeli bir isim. Kendisini göstermesi için bir şans daha vermek lazım
* Arda Ezer
* Levent Öktener
* Ömer Horzum
* Murat İnal
* Bülent Çelik
* Emre Ozcan
NOT: Sanırım bu hafta Emre Ozcan müsait değil, İstanbul dışında diye bir duyum aldım. Murat ve benim de düzenli olarak özürlerimizin ortaya çıkacağı düşünülürse, bu aday kadro uygun olacaktır.