Basketbol Oynama Zamanı - 25 Aralık Cumartesi

Re: 4 Takım Çıkarın: Turnuva Zamanı - 25 Aralık Cumartesi

Burak Eyvel' Alıntı:
Arkadaşlar sanırım 16-17 kişi gelecek, bu turnuva pazar olsa,Cumartesi hep beraber erkek voleybol maçına gitsek ?

Şu anda kadro eksik zaten. Tam kadro olmadan salonu ayırtamam.

Bizim takıma girecek son eleman 1.85'den uzun olmalı mutlaka .Eğer Semih beyin fiziği iyiyse bizim dörtlüye alalım yoksa Levent abi tek başına uğraşamaz rebound'la blok'la ...

Doğan Sağlam' Alıntı:
Hadi arkadaş yok mu bizim takımı tamamlayacak bir baba yiğit :p
Abi nerden bildin ismimi?Aykun abi beni de yazar mısın Doğan abinin takımına?Ayrıca bu programları sahiplendiğin için teşekkürler Aykun abi.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Aykun maç saatiyle ilgili bir fikrin var mı?Benim açımdan akşam olursa daha iyi olur.

Yarın belli olacak Furkan.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Abi nerden bildin ismimi?Aykun abi beni de yazar mısın Doğan abinin takımına?Ayrıca bu programları sahiplendiğin için teşekkürler Aykun abi.

Teşekkür ederim Yiğitcim. Ekledim senide.

Ben ve aşağıda isimlerini yazdığım kişiler bu hafta sonundaki organizasyonda yer almıyoruz.

* Arda Ezer
* Murat İnal
* Bülent Çelik
* Emre Özcan
* Levent Öktener
* Ömer Horzum
* Semih Ural

Bilginize ....

Mağlubiyet sonrası yazdığım bazı mesajlar sanırım büyüklerim tarafından yanlış yorumlanmış. Cumartesi günü oynanan maçtan sonra bir turnuva düzenlemeye karar verilmişti. Bunu hayata geçirmek için bu işe atıldım. Fakat bazı mesajlara fevri cevaplar yazmışım anladığım kadarıyla ve bu mesajlarda kullandığım üslup büyüklerimin pek hoşuna gitmemiş. Onlardan özür dilerim, daha dikkatli yazmalıydım. Önüne geçemediğim bazı dürtülerim var ve bunu kimi zaman engelleyemiyorum. Konuya dönecek olursak. Şu anda salon bulmaya çalışıyorum. Cumartesi akşam üzeri bir maç düzenlemeyi planlyoruz.

Aykun Alan' Alıntı:
Mağlubiyet sonrası yazdığım bazı mesajlar sanırım büyüklerim tarafından yanlış yorumlanmış. Cumartesi günü oynanan maçtan sonra bir turnuva düzenlemeye karar verilmişti. Bunu hayata geçirmek için bu işe atıldım. Fakat bazı mesajlara fevri cevaplar yazmışım anladığım kadarıyla ve bu mesajlarda kullandığım üslup büyüklerimin pek hoşuna gitmemiş. Onlardan özür dilerim, daha dikkatli yazmalıydım. Önüne geçemediğim bazı dürtülerim var ve bunu kimi zaman engelleyemiyorum. Konuya dönecek olursak. Şu anda salon bulmaya çalışıyorum. Cumartesi akşam üzeri bir maç düzenleyeceğiz. Yukarıdaki isimler dışında katılmak isteyenler varsa bana bildirebilirler.

Aykun 8 kişi olacaksak hiç salon bakma kardeşim havalar güzel olursa Ataköy'de oynayalım 1-2 saat.

Civardaki salonlarda Cumartesi için hiç yer yok maalesef. Geç kalındığı zaman yer bulunamıyor ne yazık ki. Fakat yarın yağış olmazsa, saat 15.00'da Ataköy'de Kerem Tunçeri sahasında oynayacağız. Katılmak isteyenler benimle irtibata geçip, yer hakkında bilgi alabilir.

1- Aykun Alan
2- Doğan Sağlam
3- Furkan Şenbabaoğlu
4- Deniz Baskn
5- Erdal Avcı
6- Şamil Turançiftçi
7- Recep Fatih Sarımeşe
8- Yiğit Çelebi
9- Emre Doğan

Bu isimler arasında mazereti olanlar var ise bana bildirmelerini rica ediyorum. Maç günü beklemek pek hoş olmuyor.

Ailem İstanbul'a gelebilir yarın ve sanırım yarın belli olacak. Haber veririm mutlaka ;)

Olabilir zira bende katılamayacağım.Salı gününe ek bir sınavım daha çıktı yarın sınavdan çıktıktan sonra biraz dinlenip ona başlamam gerekiyor.