BCL 1. Hafta | Galatasaray Ekmas 77-88 PAOK Mateco

kendilerine bahis aldığım için hafta sonu paok'a maruz kaldım maalesef. rakibimiz acayip güçsüz, sezona da kötü girdiler. hafta sonu ligde kendilerinden daha güçsüz bir takıma karşı rakibinin beceriksizliği yüzünden anca kazanabildiler. normal şartlarda fark atarak yenmemiz lazım ama şartlar normal olacak mı bakalım. bu maçı farklı kazanıp turnuvaya sağlam bir giriş yapmamız lazım. başarılar aslanlar.
 
Maça artık klasiğimiz haline gelen rezil bir hücum performansı ile başladık. Aynı şekilde maç başında savunmada da kötüyüz. Halilovic ile evinde maç izleyen benim savunma katkımız aynı.
 
Halilovic kendini aştı, artık Paok hücumdayken İsmet'e perde yapmaya başladı.

Yeboah'ın ise eline top değmeden oyundan çıktı. Mitrovic'in cebine benden 1 kuruş giriyorsa helal etmiyorum hakkımı.
 
Biz savunma takımıyız kanzi ya (!) (takımı kendi evinde Paok'tan ilk çeyrek 30 sayı yedi ve 11 sayı farkla geride)

Geri kafalı Mitrovic'in 19 Ekim 2023'ü görmeden kovulması lazım. Bu rezilliğin sorumlusu kendisi.
 
İlk 5 'i görünce anladım zaten koç denen bozuntu herif ya eski kafa yada kendini kovdurup tazminat peşinde. Turgay denen elemanın getirdiği adamlar bu kadar olur. Ne savunma ne hücum var. Set desen o'da yok. İsmet halla oyun kuruyor. Paok rahat kazanır.
 
Gene teknik faul yedi, bu adam beni delirtecek. Yediği her teknik faul için ceza kesilmeli kendisine. Eleman bilerek ortada bir şey yokken teknik yedi ya.
 
Halilovic hücumda kendi takım arkadaşlarını perdelemeyi bırakırsa hücumda bir şeyler yaparız. onun dışında savunma koçu dediğimiz adamın takımı 52 sayı yiyemez. mitrovic'in kararlarını hatalı bulsam da içten içe vardır bir bildiği modunda takılıyordum bilmiyorum bir türlü uyuz olamadım adama. ama bu maç adamı zıvanadan çıkarır ya, paok'a da ezilmezsin yani.
 
Herkesi kullanma sevdası yüzünden çok acayip 5lerle sahada kalıyoruz. Roller belli değil, çorba gibi bir takım. Senin oyuncuların sahada ritim bulmaya çalışırken rakibin oyuncuları maça çoktan ısınmış oluyor.


Daha öncede yazdım, geniş rotasyon pişmanlıktır
 
Oyuncular ne oynadığını bilmiyor. Biraz bilmeye başlayan da rotasyon sonucu oyundan soğuyor. Maçın sonucu ne olursa olsun, yapılması gereken ilk iş hocanın yollanması olmalı. Dünyadaki her oyuncuyu bilen genel menajer de yanında bonus olarak yollanmalı. Bu kadronun kurulmasına izin vermek rezalete ortak olmaktır!
 
Son düzenleme:
Hoca savunma takımı yaratıyordu ,Hocamızın Takımı EL yada EuroCup takımından ilk yarıda 52 sayı yemedi ayrıntı burada yatıyor.

Takımı Türkler taşıyor ,yabancıların kalitesi malesef vasatın bir tık üstü olarak kaldı.Maçlarda bunun problemlerini yaşıyoruz
 

Üst