BCL 1. Hafta | Galatasaray Ekmas 77-88 PAOK Mateco

Organize oynamıyoruz topu içeri indirmeyi unuttuk. Topsuz katlar setler yok. Tam Türk takımıyız taktik antreman yapılmıyor mu ağır hücum ediyoruz saha içi yerleşim kötü.

Takım kimyası zaten eksik.

Boşuna para harcamayalım. Martin Radebaugh Walden gibi pahalı oyunculara takım bulunur. 300 K zarar ederiz. Hedef ve bütçe kuculltelim bari. BCL playoff final vs hayal imkansız.

2 oyuncu gönderip (Yeboah ve Radebaugh işlevsiz rolsuz kaldıkları için) 3 oyuncu alsak bile çok zor BCL ve ligde başarı. Halilovic Martin Samet 3 lüsü de uyumsuz.

Yeboah ne skorer kanat olur ne siyahi Göksenin olup savunmacı olur ne streç 4 olur. Shumpert ne kadar 4 ise Yeboah o kadar 4. Yeboah 'in takımda ciddi bir işlevi yok. Radebaugh da öyle pg değil sg için pasif hücumda ve savunmada güçsüzlüğü doğru yaptığı işleri sonuclandirmasina engel oluyor. Martin daha iyiydi ama kilo fazlası var pota dibinde iyi bitirici değil 4 için ayakları yavaş. Maaşına yakın veren varsa Martin'den de çıkarım. Walden hariç yabancılardan teklif alan varsa gidebilir. Yeboah ve Radebaugh kesin gitmeli ki yabancı alinabilsin, 1 numara, kanat ve uzun.
 
Son düzenleme:
Artık tuz kokmuştur. Koçu, profesyonelleri ve oyuncuları geçtim bir yönetici bu durumu görmüyor mu, anlamıyor mu? Rezil durumdayız ama bizim gibi masum sevdalılar bile kuruluş aşamasında kadro planlamasının doğru yapılamadığını gördü de onlar mı görmedi? Burada bugünden sonra tek suçlu yönetimdir diyorum, durumu görmeliler ve kararı vermemiler. Gören de bedavaya bir takım kurduğumuzu sanır. Oyun kurucu, 5 numara eksikliği zaten göz önünde, bunu nasıl görmezler? Bence böyle olsun istiyorlar, iddaalı olmak zor ve yıpratıcı. Böylesi rahat ve sıkıntısız. Başka açıklaması yok.
 
Oyuncu kalitesi düşüklüğü oyun kalitesine ister istemez etki ediyor ama takımın çalışmadığını dusunuyorum artık...Euroleague'de zalgirisi izliyorum...Kadro ve bütçe olarak rakiplerinden çok geride olmalarına rağmen oyuna o kadar sadiklar ki...Setler akıcı, herkes hareket halinde, perde üstüne perde geliyor, dip çizgiden katlar, uzundan uzuna paslar adamlar tıkır tıkır herseyi uygulamaya çalışıyor...Evet bütçemiz düşük ama biz neden oyuna sadık kalamıyoruz...
 

Üst