BCL 3. Hafta | Galatasaray Ekmas 98-78 Benfica

İzlerken kör olduk yine, umarım farklı şekilde yeniliriz'de turnuvaya veda ederiz.
Kendi seviyemizi geçtim alt seviye takımlara bile diş geçiremiyoruz. Yarı bütçemizdeki takımlar bile daha uygun ve planlı kurulmuşlar.
Yönetimin umrunda bile değise, taraftar'da pek umursamaz zaten.ne diyelim kapatılsa yeridir.
 
Bu maçı 20 sayıyla da kazansak, bu takım için acil aksiyon alınmalı. Koç değişimi, GM değişimi her şey olabilir. Bu şubeye bir şok lazım.
 
Yeboah elini uzatmaz,pota altında hücum ribaundu verir basket faul yeriz.Topu paylasmaz ağır tempoda hücum eder saçmalarız.Sadık heykel gibi durur basket faul yapar,akabinde konsantre kaybından hücum ribaundu verir.

Şu takımı 25 e yatırsanız bile zerre umrunda değil kimsenin.Fakat yerlisi yabancısı kimse trip atarak oynayamaz.Bu adamlar elinde sonunda gidecekler.

Oyunculuğunu yerden yere vuran vursun isteyen fakat Göksenin hariç hiçbir oyuncunun trip atmaya hakkı yok.Adam gibi oynayacaklar.Geleli 3 ay olmuş 1 tane maçta hırsını göremediğimiz adamların trip atmaya hakkı yok.Yıllardır burada olmayan kimsenin trip atmaya hakkı yok.

Sanane koçtan genel menajerden.Başkan mısın sen arkadaş ?
 
Hocanin hal ve hareketleri her seyi anlatiyor. Bugrahan sut kacirinca etmedigi kufur kalmiyor. Dee Bost kacirinca laf yok ayni sekilde Halilovic ve Samet tepkileri de.. Oyuncular da belli Bugrahan cikinca benchin en uzak noktasinda oturuyor. Bu sekilde takim ne kadar basarili olabilir..

Acilen Aksiyon ailmasi lazim!!!!!!!
 
Şu sportmenlik dışını izlemeden veremiyor musunuz ? Adam arkadan kolu takıyor,topla alakası bile yok.Basketbolu bilmeyen adamlar gelmiş maçımızı yönetiyor.

Martin geldiğin günden beri 1 tane şutu soksan ölmezsin.
 
Benfica galiba yanlışlıkla futbol takımı ile gelmiş.
Rakip bizden de kötü.
Skor fena değil ama oyun anlamında çok kötüyüz.
Acil yeni koç ve transfer gerekiyor.
 

Üst