BCL 5. Hafta | Benfica 63-87 Galatasaray Ekmas

Helle şükür kısa katkısı ve dış şutlarda isabet bulabildik şunları yapabildiğimiz her maç rahat alabiliriz. Tabi bu maç ölçü değil ,önce rezil yöneticiler istifa etmeli sonra mitrovic kovulmalı.
Gerisi gelicektir. Yada ben cok iyimserim.
 
Mccormack 19 sayı 10 ribaund, prepelic 17 sayı 6 asist, yani sezon başı bu hameller yapılabilirdi,yapılsaydı buralara düşmezdik. Özellikle mCcormack hem iyi oynadı hemde çok hırslıydı. Sakatlanan Jarell martin yerine skorer bi 3.5 alınsa daha iyi olur. Daulton hommes ilaç olur. Gidecek ilk isim mitroviç dışında walden olmalı malesef kafada bitirmiş.
 
Son düzenleme:
Mccormack 19 sayı 10 ribaund, prepelic 17 sayı 7 asist yani sezon başı bu hameller yapılabilirdi,yapılsaydı buralara düşmezdik neyse. Özellikle mCcormack hem iyi oynadı hemde çok hırslıydı. Sakatlanan Jarell martin yerine skorer bi 3.5 alınsa daha iyi olur. Daulton hommes ilaç olur. Gidecek ilk isim miyroviç dışında walden olmalı malesef kafada bitirmiş.
Bost da Walden da çok kötü ikisini de göndermek iyi olabilir mümkün olsa ama ikisinden birini seç deseler ben Bost gitmeli derim. Tabi ki en önce Mitrovic gitmeli.
 

Üst