BCL Round of 16 | Galatasaray Ekmas 93-91 MHP Riesen Ludwigsburg

Takımda sakatlıklar ne alemde? Prepelic oynayabilecek mi bu maçta? Walden geldi mi? Tam kadro olabilecek miyiz? Zaten zor bir skor var almamız gereken, tam kadroyla bile almak zor şu skoru. Eksikler de varsa daha büyük sıkıntı.
 
İşte ölüm kalım maçlarından biri daha geldi, şu maçta +20 yaparsak bakın nasıl tutuşuyorlar grupta kartlar yeniden dağıtılır herşey yeniden başlar. Hele ki Dijjon Bonnu yenerse genel averaja kalabiliriz Bonn ile p yüzden bu maçtaki performansımız.çok önemli.. .
Takım beklediğimiz ivmeyi kazandı gibi bu çok zor fark için prepelic oynaması ve sert savunma şart. Başarılar aslanlar..🟨🟥
 
Son düzenleme:
Prepelic napıyon abi ya!!!
Tam farkı umutlanacak seviye'ye getircez amatörce hatalar yapıyoruz. Umarım bi mucize olurda averajı alırız.
 
Prepelic'in 2. çeyrek sonunda yaptığı saçma sapan hataları minimuma indirirsek ikili averaji alırız bugün. Takım harika top oynuyor, Bost bile uçuşa geçmiş. Sezon başından beri gönül koyduğumuz sadık'ı bile hayranlıkla izliyoruz. Maşallah.
 
Kerem Aktürkoğlu bir basketbol takımı olsa ortaya Galatasaray Ekmas çıkardı heralde. Savunmada fecaat, hücumda beklenenden iyi, pasörlük güzel ama topla biraz fazla oynadığı anda top kaybetme makinesi. Bu kadro mühendisliğini yapan adamlar geceleri yastığa başını rahat koyuyorsa helal olsun.
 
Ikili averaji neden alamadik diye bugunku maca aglamaya sizlanmaya hic gerek yok.Burada olay ilk macta yenilen 20 sayi fark.Yani arkadas su takimdan nasil 20 sayi fark yersiniz ya ? Koksal Baba’yi falan mi oynattiniz ne yaptiniz yani..
 
07:16 kala 80-71, moladayız. ilk yarıdaki oyundan maalesef eser yok, son çeyreğin ilk 3 dakikası felaket hakem kararları çıktı. bunlara ek prepelic'in de saçma sapan hatalarından sonra fark tek haneye indi yeniden.
 
kefenli dijoncu olacağız bu gece öyle duruyor. gerçi böyle konuşmak için erken, 03:42 kala 86-82 öndeyiz, top rakipte. kazanmamız da kesin değil.

prepelic'in disiplinsizliği başımızı çok yakıyor. bir degil iki değil bu kaçıncı oldu, kulağını çekmek lazım.
 
Bu prepelic 6 aylık miydi yoksa 1.5 yıllık mi? Cartwright'ın geldiği bir ortamda bide bunun disiplinsizliği eklenince bu sene özelinde değil ama seneye kafayı yeriz, sinir krizleri geçiririz savunmada.

Prepelic'in derhal gitmesi lazım.
 

Üst