BCL Round of 16 | MHP Riesen Ludwigsburg 100-80 Galatasaray Ekmas

0 savunma 0. 0 yani 0. 0.00001 bile değil 0 savunma. üçüncü çeyrekte iki kere elimize geldi maç, farkı 4-5'lere düşürme fırsatı geldi ama rezalet savunmamız yüzünden olmadı. pfff.
 
sinirimden gülüyorum yemin ediyorum sinirimden gülüyorum. yediğimiz basketlere bak bari yalandan savunma yapın Allah'ın cezalari.
 
şu maçı izlerken 20 sene yaşlandım. izahı yok bu maçın. ligde kalmayı garantilediğimiz an ligin kalan maclarina çıkmayıp takımdaki herkesi gönderelim. erkenden kurtulalım şu illetten.
 
Ömer Yalçınkaya GM olduğundan beridir hiçbir maçı oturup izlemedim. Yukarı çıkmak için dibi görmemiz gerekiyorsa tam zamanı diye düşünüyorum. Tek üzüntüm yerli rotasyonu ve yapılanması oldu. Yazık oldu.
 
Parayla ilgisi yok Denizli kaç para verdi 5 yabancısı EL de MHP Riesen deki Melson Petkimdeydi Radebaugh Riesen 'in en iyi oyuncusuydu. Martin Walden Radebaugh vb BCL nin en yüksek kazanan oyuncularindan.
Telekom Beşiktaş Karşıyaka Bahçeşehir ortalama yabancı maliyeti bizden yüksek sayılmaz.

Riesen 'in kadroyu komple transfer edelim hatta başına Ataman geçsin biz hatta herhangi bir Türk takımı yine Avrupa'da başarılı olamaz. Türk takımları ancak hem kadro kalitesi rakibinden açıkça üstün olduğu hem kimyayı oturttugu zaman Avrupa'da başarılı olabiliyor.
 
Hep aynı şeyi konuşuyoruz ama maalesef sıkıntı tamamen oyuncu tercihleri. Bütçemize göre çok saçma ve dengesiz bir takım kurduk. Burda da defalarca konuşuldu. Mitrovic in Halilovic ve Yaboah tercihleriyle ipin ucu bir kaçtı. Bir daha toparlayamadık. Yapılan her tercih rezaletti. Sonuç da ortada zaten. Yakup hocaya söyleyecek bir şeyim yok. Adam kucağında bombayı buldu. Fikstür de çok zor. Koca sezonu heba etmek ve ligde de Avrupada da bu kadar erken havlu atmak kalp kırıcı. Allah bize sabır versin , Yakup hocaya yardım etsin.
 
Şu an ligde iki galibiyet fazlamız olsaydı yani küme düşmemeyi garantilemiş olaydık bütün yabancıları gönderip, yerine alryapıdan bir kaç genç oyuncu ve yerlilerle mücadele etmek isterdim. Hem de Yakup Sekizkök'ü de bu yabancılarla meşgul etmez gelecek yılın planını yapıp kadrosunu kurmasına yardımcı olunurdu.

Avrupa basketbolunda iyi bir hücum takımı olsan bile ortalama üzeri bir savunma yapamazsan hiçbir yere varamazsın. Dün her oyuncumuzun dibinde onunla birlikte nefes alan bir rakip oyuncu vardı, bizse savunma kısmında hemen her pozisyonda rakibe en az 40 45 cm mesafe verdik. Daha öncede yazdığım gibi hücumu iyi bile olsa savunma yapmayı seven ve isteyen karakterde oyuncu almamız gerek.
 
Sezona ne umutlarla başladık finalde geldiğimiz noktaya bak. Şubat ayının başında sezon bitirdik yine. Teşekkürler bu kadar süre mitrovic'e tahammül ettiğiniz için. Tarihin en kötü yabancı oyuncularıyla oynuyoruzdur sanırım. Ben bu kadar kötü yabancı oyuncu kadrosu hatırlamıyorum Galatasaray tarihinde.
 
Maç öncesi maç başlıklarına gelip "kazanırız", "şöyle olursa böyle olur", "ikili averajı rahat alırız da falan filan", "şöyle uçarız, böyle kaçarız" diyen Polyanna mizaçlı iyimser arkadaşlarımı okuyup kendi kendime gülüyorum ve diyorum ki bu kadar tozpembe bakabilen insanlar varken belimiz bükülmez :))) Ancak maç içi ve sonunda yazılan yazılarda yine herkes normale dönüp sinir uçlarıyla oynanmış şekilde verip veriştiriyorlar takıma. Ben ise artık bizim takımın maçlarını izlemiyorum ve inanın bana sonucunu bile merak etmiyorum, skoru ancak tesadüfen izlediğim tv programında alt yazı olarak geçerken görüyorum. O kadar rahat ve huzurluyum ki, çünkü sonucu belli maçları takip etmenin bir anlamı yok, nasıl olsa yeniliyoruz. Aynı şeyi sizlere de tavsiye ederim. İzlemeyin, ilgilenmeyin, merak etmeyin, salın gitsin, maçlara gidip emek veren arkadaşlara sesleniyorum, gitmeyin desteklemeyin. Aksi tavırlar sadece sinir sisteminizi bozacak ve günleriniz haftalarınız zehir olacaktır. Bu takım ve bu şube bir nebze bile ilgi ve desteği haketmeyecek kadar büyük bir çöplük. Sadece şunu yapabilirsiniz, bizim maçlarımızda bahis oynayıp kaç handikaplı yenilgi alacağımızı tahmin ederek arada para kazanarak mutlu olabilirsiniz.
 
Sarunas Jasikevicius nezdinde son topu kullandırmayacak düzeyde dahi saygı oluşturamayan, kendisinin ligde mizacına uygun şekilde Alimpijevic ve Ufuk Sarıca'yla; rakip tribünlerle uğraşma gerekliliğini ortadan kaldıran bir takım. Tek fonksiyonu Fenerbahçe Beko'yu normal sezon liderliğine itmek oldu.

Yakup Sekizkök dışında sezon sonu herkes yolcu olabilir. İlk kez Göksenin de dahil buna dün dahi reaksiyon verilememişken. Fiyat-performans itibariyle takımın tek verimli oyuncusu sezon başı ortalığın anlaşılır şekilde yangın yerine döndüğü Akwasi Yeboah. Buradan düşünülebilir vaziyet.
 
Sezona ne umutlarla başladık finalde geldiğimiz noktaya bak. Şubat ayının başında sezon bitirdik yine. Teşekkürler bu kadar süre mitrovic'e tahammül ettiğiniz için. Tarihin en kötü yabancı oyuncularıyla oynuyoruzdur sanırım. Ben bu kadar kötü yabancı oyuncu kadrosu hatırlamıyorum Galatasaray tarihinde.

Ertugrul Erdogan’in son senesindeki yabancilar kadar kotusu gelmedi ve gelmeyecek bence.
 
Fiyat-performans itibariyle takımın tek verimli oyuncusu sezon başı ortalığın anlaşılır şekilde yangın yerine döndüğü Akwasi Yeboah. Buradan düşünülebilir vaziyet.

Fiyat-performans da bir galat-ı meşhur oldu. Bu önermenin performans/fiyat olarak olarak değiştirilmesini talep ediyorum zira fiyat-performans endeksi ne kadar yüksekse oyuncunun aldığı paranın, verimine kıyasla fazla olduğu anlamına gelir. Performans/fiyat ise birim fiyat başına performansın yüksekliğine işaret eder.

Takımla ilgili kafamdaki ikilem; maçları topluca boykot etsek Ömer Yalçınkaya kovulur mu, yoksa yönetim bunu bahane ederek şubeyi tamamen unutur mu dikotomisinden ibaret.

Tanım: Yine, yeni, yeniden yenildiğimiz ve karakter ortaya koyamadığımız bir maç.
 

Üst