BCL Round of 16 | Telekom Baskets Bonn 89-76 Galatasaray Ekmas

Mitrovic de atılıyor. yazık yemin ediyorum şu organizasyonda ne işimiz var bizim delirecem şimdi. günahkâr olduk çıktık Allah belanızı versin.
 
Hakemler rezildi kabul ama daha 2. periyottan beri rezildi, o sira hakemle kakara kikiri yapiyorsun, o zaman bir teknik alsan belki daha dikkatli olacaklar. Sonra yenildigimizi anlayinca atiliyorsun. 7-8 tane teknik faul sayisi yedik, kenarda bir otorite yok, kafasi gidip geliyor adamin seker hastalari gibi. Oyunun set , teknik taktik kismina deginmeyecegim bile. Ne zaman bir oyuncu form tutsa kadro disi, ya da benche aliyor. Radebaugh 3-4 mac dokturdu, gitti oynatmadi adami gecen mac. Bugun Walden bence ozellikle hucumda cok iyiydi, hep kenara aldi. Ne zaman fesih edilecek bu adamin sozlesmesi cok merak ediyorum.
 
Ya burada sövüp ban yiyecektim ya da wp arkadaş grubunda sövücektim wp'yi seçtim her sene bize ızdırap çektiren her kim varsa hepsinin çoluğundan çocuğundan çıksın ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN.
 
Hakemler falan rezildi okey ama oynadığımız oyun hem savunma hem hücum hiçbirşey vadetmiyor. Prepelic ve mcCormack falan geriye gitmeye başladılar, adam mola almıyor mola aldığında ise daha kötü dönüyoruz, merak ediyor ne çiziyor antremanlarda ne çalıştırıyor.
Tuturmuş bi alan savunması içimizden geçtiler 2. Çeyrek. Hangi setlerimiz var desem kimse birşey diyemez. Klişe eski kafa başka birşey değil
 

Üst